آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۳۲۳۷

موج سنگین ورشکستگی تهدید جدید اشتغال در آمریکا

کارشناسان می‌گویند: در حالی که شاهد کاهش نرخ بیکاری در آمریکا هستیم اما هنوز خیلی زود است که نسبت به شرایط پیش رو امیدوار شویم چرا که افزایش ورشکستگی شرکت‌ها عاملی است که بازار اشتغال در آمریکا را تهدید می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از راشاتودی، بر اساس آماری که جمعه شب منتشر شد نرخ بیکاری در آمریکا در ماه می کاهش داشته است اما به نظر می‌رسد هنوز برای امیدوار شدن نسبت به روند بهبود اوضاع در آمریکا خیلی زود است چرا که روند افزایش ورشکستگی شرکت‌ها از جمله عواملی است که ممکن است به از دست رفتن دائمی میلیون‌ها فرصت شغلی در آمریکا منجر شود.

آماری که روز جمعه منتشر شد نشان داد که برخلاف ماه آوریل که شاهد از دست رفتن 20.5 میلیون فرصت شغلی در آمریکا بوده‌ایم در ماه می 2 و نیم میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است.

البته کارشناسان انتظار داشتند که در ماه می هم میلیون‌ها فرصت شغلی در آمریکا از دست برود.

آمار رشد اشتغال در آمریکا باعث شده تا بورس‌های این کشور رشد کنند و شاخص داوجونز 800 واحد بالا برود.

دنیل دیمارتینوبوت، یکی از کارشناسان بانک مرکزی آمریکا معتقد است علیرغم بهبود اوضاع ناشی از کاهش محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع کرونا همچنان شاهد افزایش تعداد شرکت‌هایی هستیم که به خاطر بحران پیش آمده ورشکست می‌شوند و ممکن است تا پایان سال شاهد رکورد زدن تعداد شرکت‌های ورشکست شده باشیم.

وی تاکید کرد: روند افزایش ورشکستگی شرکت‌ها ضربه‌ای سنگین به اقتصاد آمریکا خواهد زد چرا که باعث بیکار شدن دائمی تعداد زیادی از شهروندان این کشور در پس این رویداد خواهد شد.

این کارشناس گفت: زمانی که شرکت‌ها ورشکست می‌شوند بیکاری ناشی از این ورشکستگی موقتی نخواهد بود بلکه این مشاغل به طور دائمی از دست می‌روند.

دیمارتینو افزود: این آسیب‌ها خسارت‌های بلند مدتی خواهند بود که از دل بحران پیش آمده  ‌بیرون می‌آیند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار