آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۳۸۳۳
سهم ایران از بازار جهانی؛

۴۹ کشور میزبان محصولات نانوی ایران ساخت شدند

تاکنون ۴۹ کشور مثل آلمان، ایتالیا، انگلیس، استرالیا، کانادا، چین و کره جنوبی میزبان محصولات نانویی ایرانی شدند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ایران چند سالی است که پیش‌روی زیادی در حوزه محصولات دانش‌بنیان و تولید آن‌ها به خصوص در حوزه فناوری نانو داشته است. تاکنون ۴۹ کشور مثل آلمان، ایتالیا، انگلیس، استرالیا، کانادا، چین و کره جنوبی میزبان محصولات نانویی ایرانی شدند.

با وجود این طبق برآورد‌ها در بازار ۶۵ میلیارد دلاری این فناوری در سطح جهان در سال ۹۷ سهم ایران نیم درصد بود. این در حالی است که با رشد شرکت‌های دانش بنیان ظرف دو دهه آینده ۳۰ درصد اقتصاد کشور می‌تواند مبتنی بر دانش بنیان‌ها و فناوری‌های پیشرفته باشد که فناوری نانو هم بخش مهمی از آن است.

دامنه فعالیت دانش نانو شامل انواع حوزه‌ها می‌شود و کافی است شرکت‌های ایرانی وارد بازار صادراتی و جهانی شوند تا به سرعت سهم ایران از این بازار زیاد شود و تا سال ۱۴۰۴ طبق اسناد بالا دستی بتوانیم ۲ درصد این بازار را از آن خود کنیم و به اقتصادی قوی در این زمینه تبدیل شویم.

به گفته سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، ثروت کشور نیروی انسانی خلاق است که به مدد آن‌ها اقتصاد دانش بنیان رونق می‌گیرد. ایران با همت همین نیروی انسانی از نظر کمیت و کیفیت پس از چین، امریکا و هند رتبه چهارم این حوزه را در دنیا دارد و در جایگاهی بالاتر از تمام کشور‌های اروپایی قرار گیرد. همچنین برنامه‌ای برای گسترش صادرات و ورود محصولات فناورانه این حوزه به بازار‌های جهانی داریم تا شاهد رشد سهم ایران از بازار جهانی باشیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار