
خطاب به مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب خوزستان؛
اسامی روستاهای غیزانیه که آبرسانی به آنها صورت گرفته را اعلام کنید
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز در نامهای خطاب به مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان نوشت: اسامی روستاهایی که در فاز اول، آبرسانی به آنها صورت گرفته است را اعلام کنید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز در نامهای خطاب به صادق حقیقی پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان پیرامون افتتاح فاز اول طرح آبرسانی به بخش غیزانیه، نوشت: اسامی روستاهایی که در فاز اول، آبرسانی به آنها صورت گرفته است را اعلام بفرمایید تا با حضور میدانی جنبش دانشجویی و فعالین رسانه، خدمات صورت گرفته به افکار عمومی نشان داده شود.
در این نامه آمده است:
با توجه به مصاحبه استاندار محترم خوزستان، در آئین افتتاح فاز اول طرح آبرسانی به روستاهای بخش غیزانیه، که فرمودند: «در حال حاضر تأمین آب برای ۳۷ روستای بخش غیزانیه امکان پذیر شده است و در ادامه افزودند: ۱۲ روستا بصورت شبانه روزی، ۱۸ روستا حداقل ۱۰ ساعت در روز و ۷ روستا در دهستان مشرحات در بعداز ظهر از آب برخوردار میشوند»؛ لذا از جنابعالی درخواست میگردد جهت شفاف سازی و تبیین شبهات پیش آمده نسبت به ارسال پاسخ موارد ذیل اقدام بفرمایید.
۱. اسامی روستاهایی که در فاز اول، آبرسانی به آنها صورت گرفته است را اعلام بفرمایید تا با حضور میدانی جنبش دانشجویی و فعالین رسانه، خدمات صورت گرفته به افکار عمومی نشان داده شود.
۲. اعتبارات جذب شده برای انجام پروژه مذکور به چه میزان بوده و از کدام منابع اختصاص پیدا کرده است؟
۳. نسخهای از مطالعات طرح و فاز بندیهای آن در راستای دسترسی آزاد به اطلاعات ارسال بفرمایید تا مشخص گردد زمان بندی و فازبندیهای اعلام شده چه میزان بر اساس مطالعات انجام شده منطبق بوده است.
۴. فازهای بعدی در چه زمانی به بهره برداری میرسد و به تفکیک هر کدام آبرسانی به کدام روستاها را انجام میدهند؟
پیشاپیش از همکاری شما که موجب جلب اعتماد افکار عمومی میشود، کمال تشکر را داریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.