آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۶۴۲۷

انتقاد دلخوش از عملکرد ضعیف وزارت جهاد کشاورزی در بحث آبخیزداری

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس، گفت: صنعت ۱۵۰ ساله ابریشم به دلیل بی توجهی و عدم پرداخت حقوق کارگران به خاک نشسته است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کاظم دلخوش اباتری در نشست علنی امروز (یکشنبه، یکم تیرماه) مجلس شورای اسلامی، بعد از اتمام ارائه گزارش خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، گفت: من به عنوان کسی که در یکی از استان‌های شمال کشور زندگی می‌کنم می‌گویم که متاسفانه کوتاهی‌هایی در بخش کشاورزی انجام شده است.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زیرمجموعه‌های بخش کشاورزی بسیار زیاد است و در بسیاری از کشور‌ها هرکدام از این زیرمجموعه‌ها در حد یک وزارتخانه هستند.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در بحث آبخیزداری در کل استان‌ها ضعیف عمل می‌کند، اظهار کرد: عدم توجه به آبخیزداری باعث شده تا سیل به مردم به ویژه در استان‌های شمالی آسیب بزند.

دلخوش با اشاره به اینکه صنعت ابریشم در کشورمان به خاک نشسته است، گفت: صنعت ابریشم در ایران ۱۵۰ سال قدمت دارد و یکی از بزرگترین تجارت‌های ما بوده که اکنون به خاک نشسته و کارگران آن به دلیل عدم دریافت حقوق سرگردان شده اند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس قانون برنامه ششم توسعه باید پمپاژ‌های دیزلی با همکاری وزارت نیرو و نفت به برقی تبدیل می‌شد که این اقدام انجام نشده است.

دلخوش ضمن انتقاد از واردات بی رویه برنج به ویژه در فصل کشت این محصول در استان‌های شمالی کشور، اظهار کرد: کشاورزان دچار مشکل شده اند و مردم این محصول را با قیمت بالاتر خریده و کشاورزان هم مجبورند آن را گران بفروشند، همچنین چای سنواتی ۲۰ سال است که در انبار‌ها انباشته شده و کشتکاران بیچاره شدند.

وی در ادامه بیان کرد: صنعت مرغ در کشور دچار ورشکستگی شده و از سویی مرغداران مجبورند جوجه‌های یک روزه خود را دفع کرده و قیمت مرغ در کشور نوسان داشته باشد، همچنین در بحث میوه و باغات هم کمکی نمی‌شود و ما در کشور دچار کمبود سردخانه هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار