مدیر مرکز آموزش آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی گفت: ۳۷ هزار و ۴۰۰ جلسه آنلاین که از میان آنها ۲۰۹۸ درس تخصصی و عمومی و حدود ۶۰ جلسه دفاع از پایان نامه و رساله در این دانشگاه برگزار شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عظیمی وقار، مدیر مرکز آموزش آزاد و مجازی دانشگاه خوارزمی در مراسم افتتاح مرکز آموزشهای الکترونیک دانشگاه خوارزمی که امروز یکم تیر ماه در دانشگاه خوارزمی واحد تهران برگزار شد، گفت: در سال ۹۳ آموزش مجازی به عنوان بخشی از فرآیند آموزشی ما در نظر گرفته شد در سال ۹۴ نیز ما مجوز برگزاری مقطع تحصیلات تکمیلی به صورت مجازی در ۵ رشته گرایش را دریافت کردیم.
وی ادامه داد: ۹۸ درصد کلاسها به صورت آفلاین و آنلاین انجام شد اساتید تا آخر فروردین ماه اخیرا از سایر شبکههای مجازی برای ارائه دروس خود استفاده میکردند، اما پس از تصمیم معاونت آموزشی موظف شدند که از سامانه LMS استفاده کنند.
عظیمی وقار اظهار کرد: ۳۷ هزار و ۴۰۰ جلسه آنلاین که از میان آنها ۲۰۹۸ درس تخصصی و عمومی بوده اند و حدود ۶۰ جلسه دفاع از پایان نامه و رساله در این دانشگاه برگزار شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سامانه جدیدی نیز برای آموزش الکترونیک درحال راه اندازی است که سه مودم خواهد داشت.