هويت و موجوديت ما از امام راحل (ره) است
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدينژاد که بعد از ظهر امروز به همراه اعضاي هيئت دولت در حرم امام خميني حضور يافته بود، پس از تجديد ميثاق با آرمانهاي رهبر کبير انقلاب اسلامي اظهار داشت: همه حيثيت، هويت و موجوديت امروز ما از امام راحل(ره) است.
وي افزود: امام آمد و نه تنها ملت ايران و همه ملتهاي عالم بلکه موجوديت و هويت انساني را احيا کرد، ايشان يک بار ديگر عظمت، کرامت و جايگاه انسان و هدف از خلقت انسان را در برابر بشريت بازتعريف کرد و با تغييري که در انديشه و دلها به وجود آورد، همه مناسبات عالم را تحت تاثير قرار داد. راهي که ايشان باز کرد امروز بسيار درخشانتر پيموده ميشود و خيلي ملتها يکي پس از ديگري به کاروان حقطلبان ميپيوندند.
رئيسجمهور با گراميداشت شهادت شهيدان رجايي و باهنر تصريح کرد: اين شهيدان شخصتي بودند که همه وجود خود را براي آرمانهاي امام سوختند و وجودشان ذوب در امام بود،با محبت و عشق به امام نفس کشيده و زندگي ميکردند و براي انجام وظيفه و پيمودن راه تعالي حتي يک روز و يک لحظه را از دست ندادند و از هيچ کوششي فروگذار نبودند.
احمدينژاد ويژگيهاي شهيدان رجايي و باهنر را الگويي براي مديران و دولتمردان دانست و از صفا، صداقت، خدمتگذاري، خستگيناپذيري، پافشاري بر حقوق ملت و تن ندادن به تحميلها، فشارها و توطئهها به عنوان ويژگيهاي اين شهيدان نام برد.
وي اضافه کرد: عمق پافشاري و تعهد اين شهيدان بر ارزشها را ميتوان از عمق کينه دشمنان در بدنهاي سوخته آن دو عزيز ديد.
رئيسجمهور با بيان اينکه دشمن تصور ميکرد با برداشتن رجايي و باهنر راه را براي منحرفان، فاسدان و دلباختگان انديشه مادي باز خواهد کرد، گفت: اما آنها غافل بودند که ملت و امام هزاران و صدها هزار مثل رجايي و باهنر را تربيت و تحويل ميدهند و در سيويکمين سال پيروزي انقلاب اسلامي هر روز قلههاي جديدي فتح ميکند و هر روز بالندهتر از روز قبل است.
احمدينژاد تاکيد کرد: دولت و همه خدمتگذاران و همه ملت ايران امروز بسيار عميقتر و آگاهتر با آرمانهاي شهيدان تجديد ميثاق ميکند.
وي تنها راه سعادت ملت ايران را راه شهيدان دانست و خاطرنشان کرد: ملت ايران آمادگي جانفشاني در راه آرمانهاي الهي را وظيفه خود ميداند.
رئيس جمهور همچنين اظهار داشت: همه بدانند راه شهيدان رجايي و باهنر که راه امام، و آرمان امام و راه پيامبر گرامي اسلام و ائمه اطهار است ادامه دارد و به فضل الهي تا فتح همه سنگرهاي عالم و حاکميت جهاني يگانهپرستي و عدالت ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/