کد خبر:۸۵۸۷۵۸

«کرونا» برگزاری نمایشگاه خودروی ژنو را لغو کرد

مقامات نمایشگاه خودروی ژنو اعلام کردند که به خاطر شیوع ویروس کرونا برگزاری این نمایشگاه برای سال جاری منتفی شده است.

به گزارش اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برگزار کنندگان نمایشگاه بین‌المللی خودروی ژنو اعلام کردند که این نمایشگاه برای سال ۲۰۲۱ برگزار نخواهد شد.

به گزارش رویترز، آن‌ها اعلام کردند که طی نظرسنجی از شرکت‌های خودروسازی اکثر شرکت‌های خودروساز که پای ثابت هر ساله این نمایشگاه بودند، گفته‌اند که برای سال ۲۰۲۱ در آن حضور پیدا نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند در سال ۲۰۲۲ برگزار شود.

بنا به اعلام کمیته برگزاری نمایشگاه صنعت خودروسازی جهان در شرایط کنونی اوضاع بسیار سختی را تجربه می‌کنند و مشارکت کنندگان در نمایشگاه خودروی ژنو باید پیش از حضور در این نمایشگاه بتوانند از عواقب شیوع ویروس کرونا عبور کنند.

به خاطر شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت بر فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی فروش خودرو در سراسر جهان به شدت کاهش داشته و شرکت‌های خودروساز عملا افت شدید درآمد را تجربه کرده و می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار