آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۰۸۸۵

سانا: آمریکا ۳۵ تانکر حامل سوخت را به عراق قاچاق کرد

خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که اشغالگران آمریکایی ۳۵ تانکر حامل نفت این کشور را به عراق قاچاق کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رسمی کشور سوریه «سانا» گزارش داد که شامگاه روز جمعه نیرو‌های آمریکا ۳۵ تانکر حامل سوخت را به عراق قاچاق کردند.

منابع محلی به سانا گزارش دادند که یک کاروان آمریکا متشکل از ۳۵ تانکر و کامیون حامل سوخت از طریق گذرگاه غیرقانونی «الولید» در شمال شرق «الحسکه» (شمال شرق) خاک سوریه را به مقصد عراق ترک کردند.

پیشتر، خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داده بود که آمریکا پنجاه کامیون حامل تجهیزات را برای استخراج و قاچاق نفت سوریه به این کشور ارسال کرده است.

سانا روز یازدهم تیر ماه نیز گزارش داده بود که نیرو‌های آمریکا ۳۰ کامیون حامل سوخت را از سوریه به عراق قاچاق کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار