کد خبر:۸۶۱۰۹۰

دیاب: دولت استعفا نمی‌دهد/ در راستای حل مشکلات شهروندان حرکت می‌کنیم

نخست وزیر لبنان پس از دیدار با عبداللطیف دریان مفتی این کشور اعلام کرد که دولت وی ماندنی است و استعفا نمی‌دهد.
به گزارش گروه لبنان خبرگزاری دانشجو به نقل از النشره، حسان دیاب نخست وزیر لبنان پس از دیدار با عبداللطیف دریان مفتی این کشور اعلام کرد که دولت وی ماندنی است و استعفا نمی‌دهد.

وی در ادامه از تلاش‌های دولت این کشور برای کاستن از مشکلات و بحرانی که مردم این کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند هم خبر داد و افزود: ما در راستای کاهش فشار بر مردم از طریق کمک مالی و بسته حمایتی که برای خانواده‌های فقیر و نیازمند اختصاص داده ایم، حرکت خواهیم کرد.

نخست وزیر لبنان در ادامه با اشاره به دیدارش با دورثی شیا سفیر آمریکا در لبنان بیان کرد: با دورثی شیا سفیر آمریکا در لبنان دیدار کردم و برخی موضوعات را مورد رایزنی قرار دادیم و وی از آمادگی برای کمک به لبنان خبر داد.

حسان دیاب همچنین به رایزنی‌های دولت این کشور با صندوق بین المللی پول هم اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار