کد خبر:۸۶۱۳۶۷
سمیعی در گفتگو با «دانشجو»: اعلام کرد

زمان بازگشت به کار بهبودیافتگان کرونا / برای بازگشت آزمایش لازم نیست

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: بیماران با ۲ راهبرد می‌توانند به محل کار برگزدند که اولین راه آزمایش دوم نداشتن علامت‌های بیماری کووید ۱۹ است.

سیامک سمیعی مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره شرایط بازگشت به کار بهبود یافتگان کرونا گفت: نظرات متفاوتی در این زمینه اعلام می‌شود مثلا CBC آمریکا نظرات خود را دارد، اما با گذشت ۱۰ تا ۱۴ روز پس از بروز بیماری فرد می‌تواند بدون انجام آزمایش مجدد در محل کار خود حاضر شود، آن هم به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک.



وی ادامه داد: برای بازگشت افراد مبتلا به کرونا به محل کار دو راهبرد داریم که در همه جای دنیا مشترک است، راهبرد اول راهبرد با آزمایش می‌باشد یعنی یک فردی که علایمش بهبود پیدا می‌کند بعد از ۲ هفته آزمایش می‌دهد زمانی که جواب منفی بود آزمایش دوم را به فاصله بیشتر از ۲۴ ساعت انجام می‌دهد در صورت منفی بودن در محل کارش حاضر می‌شود، اما تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است آزمایش سوم مثبت شود که به این معناست که هر انسان مدت زیادی ویروس و یا جسد ویروس را با خود حمل می‌کند و آزمایش پی سی آر آن را نشان می‌دهد.

سمیعی بیان کرد: البته موضوع دیگر این است که آن فردی که نمونه می‌گیرد آیا مهارت کافی دارد یا خیر؟ دوم چه زمانی نمونه می‌گیرند مثلا می‌گویند یک روز یا دو روز قبل و بعد از علایم بیشترین تیتر ویروس را داریم، ولی افراد بیماری شان خیلی شدید می‌شود بعد از ظهور علایم تا مدت طولانی تری ممکن است ویروس را داشته باشید پس شدت بیماری در مدتی که یک فرد ممکن است ویروس را حمل و پخش کند تاثیر دارد.

 
وی تصریح کرد: به هر حال تحقیقاتی که انجام شده براساس بررسی این که افرادی که مبتلا می‌شوند تا کی ممکن است ویروس داشته باشند و ویروس را انتقال بدهند باعث شده علاوه بر این راهبرد‌های مبتنی بر آزمایش راهبرد‌های مبتنی بر علایم هم به دست بیاید مثلا سی دی سی آمریکا می‌گوید اگر یک فردی ده روز از شروع علایمش بگذرد سه روز بدون سرفه و تنگی نفس باشد و تب بر هم استفاده نکند شما می‌توانید این فرد را به محل کار خود بفرستید به شرطی که آن سه اصل را رعایت کند ماسک و فاصله فیزیکی باعث جلوگیری از انتقال می‌شو پس می‌توانیم به اتکای راهبرد‌های بدون آزمایش نیز می‌توانید بیماران کووید ۱۹ را سر کار بفرستید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار