عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: چرا باید در این شرایط مسکن، چند هزار خانه خالی بماند. بحث مالیات بر عایدی سرمایه و همچنین مالیات بر اصلاح مجموع درآمدها باید به صورت جدی در مجلس دنبال شود.
جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اصلاح ساختار بودجه، اظهار داشت: در مجلس یازدهم یک کارگروه اقتصادی وجود دارد که متشکل از اقتصاد خواندههای مجلس که هر هفته روی مسائل و موضوعات مختلف اقتصادی کشور بحث و بررسی میکنند.
وی ادامه داد: از این رو به نظر میرسد که اصلاح ساختار بودجه باید به گونهای باشد که بتواند مشکلات اقتصادی را پوشش دهد که یکی از آنها بحث کاهش اتکا به درآمدهای نفتی و دومی اتکا به بحث مالیاتها باشد که این مجلس قصد دارد ساختار بودجه را به این روال اصلاح کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با توجه به عدالت اجتماعی و تحرک بخشی به مشارکت مردم و فعالان اقتصادی در افزایش سهم مالیاتها و تولید ناخالصی ملی میتوان ساختار بودجه را به طور کلی تغییر داد.
قادری با بیان اینکه در بحث عدالت اجتماعی میتوان حمایت از تولید داخلی و همچنین حمایت از شرکتهای دانش بنیان را پیش برد، تصریح کرد: باید در اصلاح ساختار بودجه تمام این موارد دیده شود و هر درآمدی که مشروع نیست باید منبع آن مشخص شود تا موجب نشود ساختار اقتصادی کشور را بهم ریزد.
وی همچنین با اشاره به دریافت مالیات بر عایدی سرمایه، بیان داشت: دولت باید سرمایههای عایدی از سکه، ارز، مسکن، خودرو یا زمین دریافت کند، زیرا این اتفاق اولا کمک میکند تا نقدینگی در جامعه کاهش یابد و همچنین باعث رونق گرفتن چرخه تولید میشود.
این نماینده مجلس در پایان تصریح کرد: چرا باید در این شرایط مسکن، چند هزار خانه خالی بماند و اصلا معنایی ندارد که خالی بماند بنابراین بحث مالیات بر عایدی سرمایه و همچنین مالیات بر اصلاح مجموع درآمدها باید به صورت جدی در مجلس دنبال شود.