کد خبر:۸۶۳۱۶۲
در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه؛

عملکرد رئیس محیط زیست کشور برای مقابله با آتش سوزی‌های اخیر مورد بررسی قرار گیرد

بسیج دانشجویی پردیس کوثر دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه خواستار بازخواست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در خصوص عملکرد وی جهت مقابله با آتش سوزی‌های اخیر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی پردیس کوثر دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه خواستار بازخواست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در خصوص عملکرد وی جهت مقابله با آتش سوزی‌های جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد شد.

متن نامه به شرح زیر است:

حضرت آیت الله رئیسی

ریاست محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد.

به زعم ما یکی از اشکالات ساختاری در سیستم فعلی، عدم براورد کردن هزینه‌ها و خساراتی است که گا‌ها مسئولین در جایگاه مدیریتی خود به انحاء مختلف بر کشور تحمیل می‌کنند؛ که این هزینه‌ها گاه از آنچه تحت عنوان فساد‌های کلان دررسانه‌ها مطرح می‌شوند بزرگتر و جبران ناپذیر‌تر اند.

مادامی که یک مسئول دغدغه و هراسی از بازخواست شدن توسط قوه قضاییه نداشته باشد و به سبب پدید آوردن هزینه‌های ناشی از تصمیم گیری‌های ناصواب و گاه حتی عدم ورود به مسائل به دلیل سهل انگاری مورد محاکمه قرار نگیرد، هیچ ضمانتی برای اداره صحیح و دلسوزانه نهاد ذی ربط وجود نخواهد داشت.

مدتی است آتشی بر دل سرمایه‌های طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد افتاده و صد‌ها هکتار از مراتع و جنگل‌ها را در خود بلعیده اماحقیقت آن است که گنجینه‌های زاگرس، در آتش غفلت و بی توجهی مسئولین می‌سوزد و در این مدت تنها نیرو‌های بسیجی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و البته دست بی ابزار نیرو‌های داوطلب مردمی بود که با تمام توان به جنگ با اتش رفته و گاه در این راه البرز‌های جوان خویش را نیز فدای بقای زاگرس کرده اند.

ریاست محترم قوه قضائیه؛

ابتدایی‌ترین خواسته ما بازخواست ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، جناب اقای کلانتری است.

وی به عنوان مدیری که سه سال ریاست این سازمان را بر عهده داشته، کمترین تلاشی برای مجهز نمودن سازمان نامبرده جهت مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی نداشته، در حالی که یکی از اصلی‌ترین وظایف این نهاد آمادگی برای مقابله با چنین حوادثی است. ایشان باید پاسخ دهند که چرا هنوز و پس از تضییع سه سال از زمان و هزینه بیت المال، از تجهیزات مناسب برای اطفاء حریق مراتع بی‌بهره ایم؟

دردناک‌تر آن بود که آقای کلانتری در آخرین مواضع خود اعلام کردند: «سرمایه گذاری در این زمینه توجیه اقتصادی ندارد».

به نظر می‌رسد که منابع طبیعی ما به درستی ارزش‌گذاری نشده‌اند که آقای کلانتری اعمال سیاست‌های پیشگیرانه حفاظتی را امری هزینه‌بر می‌داند!

سوال این است؛ چرا باید فردی سکاندار حفاظت از محیط زیست باشد که اصلا اعتقادی به سرمایه انگاشتن آن ندارد؟

آقای کلانتری ارزش حفاظت از محیط زیست را با ماشین حساب و اعمال عددی ضرب و تقسیم می‌سنجد، حال آن که اگر با همان اعداد و ارقام ریاضی هم خسارات ناشی از سوختن ده‌ها هکتار از مراتع و جنگل‌ها را حساب می‌کردند، متوجه می‌شدند نسبت به همان اصول اقتصادی خویش نیز توجیه نیستند.

آیا زمان آن نرسیده تا مسئولانی که بی تفاوتی خود را در انجام وظایف محوله ابراز می‌دارند، مورد محاکمه قرار گیرند که مبادا اینگونه بی توجهی‌ها و ساده پنداشتن حوادث و اتفاقات در بین دیگر مسئولین باب شود و به عنوان امری مرسوم در آید؟

دوم.

ورود جدی به خود مسئله اتش سوزی‌ها و شناسایی دست‌های پشت پرده احتمالی که خیانتشان در قبال طبیعت بی هزینه مانده وهر روزه فضا را برای جهنمی دیگر در نقاط مختلف استان مهیا دیده اند.

جناب آقای رییسی؛

چشم نگران جنگل‌های این روز‌های زاگرس به دست عدل دستگاه قضا امید بسته، باشد که با محاکمه همه آنان که به عمد یا با سهل انگاری در بر باد رفتن سرمایه‌های عظیم کنونی و نسل‌های بعد نقش داشتند از خسارات احتمالی بیش از این جلوگیری به عمل آید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار