کد خبر:۸۶۳۱۸۷

چرا امام راحل از قطعنامه ۵۹۸ به عنوان جام زهر یاد کردند؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به این پرسش که چرا رهبر کبیر انقلاب این قطعنامه را جام زهر نامیدند، پاسخ داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ که تیر ماه سال ۶۶ منعقد شد، گفت: امام عزیزمان از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به عنوان جام زهر نام برده اند، نسل عوض شده است و افراد جدیدی آمده اند، اما هنوز پاسخی این پرسش داده نشده که چرا از این قطعنامه به عنوان جام زهر یاد شده است.

وی ادامه داد: شهیدان دفاع مقدس از جمله شهید کاظمی، شهید خرازی، شهید باکری، شهید بابایی و شهدای عزیز دیگر، معقتدان ناب اسلام و پیروان حقیقی امام امت بودند و دنبال این بودند به اهداف امام جامع عمل بپوشانند، اما اواسط جنگ یعنی سال‌های ۶۲ و ۶۳ جریانی فعالیت خود را شدت بخشید که شروع به کارشکنی کردند.

نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جریان مک فارلین نمونه چنین جریان‌هایی بود، مطرح کرد: این جریان‌ها واسطه فرستادند تا آمریکا میانجیگری کند و جنگ تمام شود حتی امام را دور زده بودند؛ با این حال ایشان جلوی مذاکره سازشکارانه ذلیلانه را گرفتند، اما لیبرال‌ها دست از تحرکات خود برنداشتند. امام فرموده بودند جنگ در رأس امور است، اما آن‌ها همه کار‌ها را انجام می‌دادند، ولی آن طور که باید به جنگ کمک نمی‌کردند و آرام فضای جبهه را به گونه‌ای جلوه دادند تا مردم به این نتیجه رسیدند که جنگ فقط برای عده‌ای خاص است و کمتر در جبهه‌ها حضور پیدا کردند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: جریان لیبرال گزارشی را به حضرت امام ارائه کرد که دیگر نمی‌توان جنگ را ادامه داد، امام می‌دیدند اگر در این جنگ ایران به نمایندگی ملت اسلام پیروز شود، جغرافیای سیاسی جهان بهم می‌خورد و ژئوپلیتیک عالم دست خوش تغییر خواهد شد، ایشان دیدند به دلیل عملکرد لیبرال‌ها یا باید جمهوری اسلامی را حفظ کنند یا اینکه تن به شکست در جنگ بدهند. در سال ۶۶ امام دیدند در آستانه پیروزی مطلق هستیم، از این رو رهاکردن ملت در آستانه پیروزی خیانت به آرمان رسول الله محسوب می‌شود و تب جنگ در کشور جز با سقوط صدام فرو نخواهد نشست، بر آن شدند که اصل نهضت اسلام که در جمهوری اسلامی بود را حفظ کنند و قطعنامه را پذیرفتند و این قطعنامه شد جام کشنده و زهر.

علیزاده در ادامه گفت: بعد از اینکه قطعنامه پذیرفته شد حملات شدید به جریان اسلامی لیبرال شروع شد، و امام در پیام به فرزندان شهدا، جهادی ها، کارگران، سپاه، بسیج از جریان بسیار خطرناکی به نام لیبرال‌ها اسم بردند، امام تاکید داشتند تا زمانی که هستند اجازه نخواهند داد منافقین، مردم بی پناه را نابود کنند، نخواهند گذاشت ایادی شرق و غرب در این کشور به حکومت برسند.

این نماینده مجلس افزود: جریان لیبرال به زعم خود پیش رفت، اما امام امت و مقام معظم رهبری با هدایت‌هایی که داشتند اجازه ندادند جریان اسلام ناب نابود و اسلام لیبرال پیروز شود.

وی بیان کرد: امروز هم جنگ و چالش اصلی در جمهوری اسلامی همین نبرد دو اسلام است، اسلامی ناب محمدی و اسلام آمریکایی یا اسلام لیبرال ها؛ تبلور این اسلام در نکاتی است که حضرت آقا می‌فرمایند، تبلور در رویارویی دوگانه‌هایی است مانند «اسلام مقاومت و اسلام سازش»، «اسلام خدا و اسلام کدخدا»، «اسلام ما می‌توانیم و اسلام ما نمی‌توانیم»، «اسلام محرومین و مستضعفین و اسلام مرفهین بی درد»، اسلامی که می‌تواند جهان را اداره کند، اسلامی که نمی‌تواند و باید کدخدا را ببینیم «عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: با رهبری‌های حضرت آقا جریان اسلام لیبرال در آستانه شکست کامل است، انتخابات مجلس یازدهم نشان داد جریان اسلام لیبرال به حاشیه رفته، اسلام لیبرال در سال‌های گذشته چند بار شانس خود را امتحان کرد تا نظام سقوط کند، این جریان همچنان هست و با قوت هم ادامه دارد، اما جبهه اسلام ناب در آستانه پیروزی مطلق است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار