
کد خبر:۸۶۴۱۰۷
خبرآنلاین: تداوم پرداخت خسارتهای برجام از جیب ملت ایران امکانپذیر نیست
یک خبرگزاری دولتی با انتقاد از عهدشکنی و وقتکشی اروپا در اجرای برجام نوشت: اگر اروپا امروز به عهدشکنی پایان ندهد، چه زمان دیگری برای حل این مشکل مناسب خواهد بود؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خبرآنلاین نوشت: وزیر امور خارجه پیش از این در پنج نامه مستقل، موارد «عدم پایبندی» آمریکا و سه کشور اروپایی را طبق بند ۳۶ برجام به کمیسیون مشترک ارجاع نموده است. در آخرین نامه ظریف به بورل، موضوع بیتحرکی و مسئولیتنشناسی سه کشور «فرانسه، آلمان و بریتانیا»، در قبال برجام به عنوان معضلی در راستای اجرای این توافق مطرح و برگزاری نشست کمیسیون حل اختلاف درخواست شده است.
متاسفانه شاهدیم که تروئیکای اروپا ضمن عدم پایبندی به انجام تکالیف و مسئولیتهای مصرح در توافق برجام با زیادهخواهی، پروندهای برای ایران در شورای حکام مفتوح نمود تا قطعنامهای را جهت تشدید فشار حداکثری از ناحیه تروریسم اقتصادی آمریکا آن هم بنا به گزارشهای غیرمستند پختوپز و صادر نمایند.
ایران بارها درخواست نموده مسیرهای مبادلات مالی برای تهیه ملزومات مبارزه با کرونا هرچه سریعتر باز شود. اما اینکه به بهانه پاندمی کرونا موضوع حل و فصل اختلافات به منظور تبری جستن از سیاستهای خصمانه دونالد ترامپ به زمان دیگری موکول گردد، با هیچ منطقی سازگار نیست. چنین برداشت میگردد که مقام ارشد اتحادیه اروپا با چشم بستن بر واقعیات و ضرورتهای حیاتی، استمرار جنایت ضدبشری آمریکا و همراهی تروئیکا با ترامپ را بدین شکل توجیه مینمایند؛ بنابراین چشمپوشی در قبال اقدامات ناصواب، غیرمسئولانه و شرارتآمیز آمریکا و دیگر شرکای وظیفهنشناس اروپایی برجام، آن هم پس از شش درخواست از سوی ایران موجه نمیباشد.
دولت دونالد ترامپ اینک بهدلیل اتخاذ سیاستهای نژادپرستانه و فاشیستی در داخل و خارج آمریکا در انتهای راه قرار گرفته است. اما از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و به ویژه تروئیکا اروپایی انتظار میرود مسئولانه عمل نموده، به رفتارهای دوگانه و وعدههای توخالی پایان دهند. تروریسم اقتصادی آمریکا و نیز رفتار شرکای مسئولیتنشناس برجام هرگز از سابقه تاریخی حذف نخواهد شد.
منبع: کیهان
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.