کد خبر:۸۶۴۹۷۱
استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد

عدم استقبال دانشگاه علوم پزشکی تبریز از کیت‌های تولید داخلی برای تشخیص کرونا

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برای تشخیص ویروس کرونا کیت‌هایی را از خارج وارد می‌کردیم و فرض ما بر این بود حالا که این کیت‌ها در داخل استان تولید می‌شود، مورد استقبال دانشگاه علوم پزشکی قرار بگیرد.

محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به استفاده از محصولات فناورانه برای مقابله با ویروس کرونا در استان گفت: بخشی از محصولاتی که مربوط به پارک علم و فناوری و محققان دانشگاهی بود مانند کیت‌های تشخیص کرونا و ... درحال تولید است.

پورمحمدی مطرح کرد: برای استفاده از محصولات فناورانه در استان کمیته علمی و نظارت بر ارزیابی این محصولات تشکیل شده است این کمیته مجموعه کار‌های مربوط برای مقابله از ویروس کرونا را جمع بندی می‌کند و با بررسی مراحل تامین مالی و امکانات مورد نیاز محصولات را به بهربرداری میرساند.

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به این سوال که آیا شرکت اتوبوس رانی تبریز از دستگاه ضد عفونی کنند کابین که پارک علم و فناوری طراحی کرده است استفاده می‌کند؟ تصریح کرد: این مورد به ما هم منعکس شده است و در این رابطه نامه‌ای به سازمان اتوبوس رانی ارسال شده است، حدود ۱۰۰۰ واحد اتوبوس در استان وجود دارد و برای این کار هزینه زیادی احتیاج است که ما از سازمان اتوبوس رانی خواستیم هر تعدادی از اتوبوس‌ها را که می‌توانند به این سیستم متمرکز کنند؛ و این موضوع در حال پیگیری است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه علوم پزشکی استان از کیت‌های تشخیص کرونا که به از سوی پارک علم و فناوری طراحی و تولید شده است استفاده می‌کند؟ گفت: برای تشخیص ویروس کرونا کیت‌های را از خارج از کشور وارد می‌کردیم و فرض ما بر این بود حالا که این کیت‌ها در داخل استان تولید می‌شود مورد استقبال دانشگاه علوم پزشکی قرار بگیرد و این موضوع حتما از سوی استانداری پیگیری می‌شود.

پورمحمدی در خاتمه بیان کرد: محصولات که در پارک و علم فناوری تولید می‌شود نباید مختص همان استان باشد این کالا‌ها باید به تمام استان‌های دیگر عرضه شود و این امر از طریق بازاریابی صورت می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار