آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۰۹۵
در زمینه مطالبه‌گری، گفتمان‌سازی و جریان‌سازی؛

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند جزو برگزیدگان جشنواره نجم شد

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در حوزه مطالبه‌گری، گفتمان‌سازی و جریان‌سازی در زمینه بهبود وضعیت کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز در فهرست برگزیدگان جشنواره نجم قرار گرفت.

فاطمه سیه چهره، مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: جشنواره نجم همزمان با سالروز تشکیل سازمان بسیج دانشجویی به فرمان حضرت امام در دوم آذر ماه برگزار شد. هدف از برگزاری جشنواره ایجاد گفتمان در حوزه مسئله محوری است.
 
بیشتر بخوانید:


سیه چهره مطرح کرد: در این راستا، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در زمینه مطالبه گری، گفتمان سازی و جریان سازی در زمینه بهبود وضعیت کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و ابطال پروانه پیمانکار شرکت ایمن مکان مهران پس از ۱۰ سال در فهرست برگزیدگان جشنواره نجم قرار گرفت.

این فعال دانشجویی با اشاره به تشریح عملکرد بسیج دانشجویی دانشگاه سهند در مورد بهبود وضعیت کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز تصریح کرد: حدود ۱۴۰ کارگر در خطوط بی‌آرتی شرکت واحد اتوبوس‌رانی تبریز که عده‌ی قابل توجهی از آنان خانم‌های سرپرست خانوار هستند، با وضعیتی نه چندان مساعد مشغول به کار بودند. امنیت شغلی این کارگران تامین نبود و در صورت اعتراض یا تهدید به اخراج می‌شدند و یا اخراج! همین مسئله سبب ورود دانشجویان بسیجی دانشگاه برای حل مشکلات این کارگران شد.

وی افزود: پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند از شهریور ماه ۹۸ شروع شد و در این بین جلسات متعددی با مسئولین شورای شهر، شهرداری، اتوبوس‌رانی، اداره‌ی‌کار و ... برگزار شد.

‏‎سیه چهره بیان کرد: متاسفانه مسئولین و نهاد‌هایی که بر اساس قانون موظف به پیگیری و نظارت مستمر بر وضعیت کارگران هستند، از وضعیت نامساعد این کارگران که حداقل به مدت ۱۰ سال با یک پیمانکار به همین صورت بوده است، اطلاعی نداشتند و یا وضعیت را مطلوب و ایده‌آل کارگران می‌دانستند و می‌دانند.

‎ مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تصریح کرد: درنهایت پس از پیگیری‌های چندماهه‌ی بسیج دانشگاه سهند، پروانه شرکت ایمن مکان مهران، پیمانکار طرف قرارداد شرکت واحد اتوبوس‌رانی تبریز که حداقل به مدت ۱۰ سال که در این مدت کارگران این بخش با مشکلات زیادی اعم از عدم دریافت حقوق سر موعد و مطابق قانون‌کار و پرداخت بیمه به صورت کامل، دست و پنجه نرم می‌کردند، پیمانکاری بخش خطوط بی‌آر‌تی را برعهده داشته، باطل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار