آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۲۵۴
سیه‌چهره در گفتگو با دانشجو:

اتوبوس‌رانی تبریز از دستگاه ضد عفونی کننده برای مقابله با ویروس کرونا استقبال نمی‌کند

مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز گفت: با وجود طراحی و ساخت دستگاه ضد عفونی کننده کابین اتوبوس‌های شهری، اتوبوس رانی تبریز از این دستگاه استقبال نمی‌کند.
اتوبوس‌رانی تبریز از دستگاه ضد عفونی کننده برای مقابله با ویروس کرونا استقبال نمی‌کند

فاطمه سیه چهره، مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه علی‌رغم قرار داشتن استان آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز، اقدامی برای ضدعفونی کردن باجه‌های ایستگاه‌های مسیر تندرو که کارگران در آن‌ها مشغول به کار هستند، صورت نمی‌گیرد و علاوه بر آن ماسک و دستکش که از ضروری‌ترین اقلام برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا است در اختیار آن‌ها قرار داده نمی‌شود.

سیه چهره مطرح کرد: طبق اظهارات رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، مبنی بر ساخت تجهیزاتی برای جلوگیری از ویروس کرونا ماننددستگاهی برای ضد عفونی کردن کل کابینه اتوبوس‌های شهری و علی‌رغم اینکه این محصول روی اتوبوس‌ها نصب و از سوی استانداری رونمایی و عملکرد آن تایید شده بود، شرکت واحد اتوبوس‌رانی دستگاه دیگری که خود طراحی کرد را نصب کرد که این دستگاه ورودی اتوبوس‌ها نصب می‌شود و مواد ضد عفونی روی مسافران می‌پاشد.

مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز تصریح کرد: حال سئوال اینجاست که چرا با وجود طراحی و ساخت همچین دستگاه‌هایی از جانب پارک فناوری استان که قابلیت ضدعفونی کردن کل کابین را دارد، از استفاده از این تجهیزات خودداری می‌شود و تجهیزات سطح پایین‌تری در وسیله نقلیه‌ی مورد استفاده‌ی روزانه مردم که احتمال به خطر افتادن سلامت آنان را بالا می‌برد، نصب می‌شود و چرا علی‌رغم بالا بودن احتمال ابتلای کارگران مشغول در خطوط بی آر تی به ویروس کرونا به دلیل ازدحام جمعیت و... اقدام مناسبی جهت جلوگیری از ابتلای کارگران به این ویروس از جانب شرکت واحد در نظر گرفته نشده‌است؟ آیا حفظ سلامت کارگران و مردم نباید از اولویت‌های شرکت واحد باشد؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار