کد خبر:۸۶۵۲۹۵

توافق دولت مستعفی منصور هادی با شورای انتقالی برای اداره جنوب یمن

با پیشروی‌های انصارالله و دولت نجات ملی در جبهه‌های جنوب و نزدیکی به شهر استراتژیک مأرب، با فشار عربستان سعودی قرارداد جدیدی بین دولت مستعفی منصور هادی که تحت حمایت عربستان است با شورای انتقالی جنوب که تحت حمایت امارات است، امضاء شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، با پیشروی‌های انصارالله و دولت نجات ملی در جبهه‌های جنوب و نزدیکی به شهر استراتژیک مأرب، با فشار عربستان سعودی قرارداد جدیدی بین دولت مستعفی منصور هادی که تحت حمایت عربستان است با شورای انتقالی جنوب که تحت حمایت امارات است، امضاء شد.
به گزارش الجزیره؛ در بند‌های این توافق نامه آمده است که شهر راهبردی و بندری عدن در جنوب یمن به شورای انتقالی واگذار می‌شود.
شورای انتقالی باید ٥نفر را به عنوان استاندار به منصور هادی معرفی کند و او یکی از آن‌ها را انتخاب خواهد کرد (شهر عدن در کنترل نیرو‌های شورای انتقالی است)

منصور هادی یکی از نظامیان شورای انتقالی به نام احمد حامد لملس را به عنوان استاندار و محمد الحامدی را به عنوان رئیس پلیس عدن انتخاب کرد.

در ذیل این بند آمده است که تمام ادوات سنگین و نیمه سنگین نظامی باید از شهر عدن خارج شود.
در بند دوم این قرارداد بیان شده است که شورای انتقالی ٤وزارت خانه را در اختیار خواهند گرفت که شامل وزارت خانه‌های استراتژیک می‌شود. وبقیه وزارت خانه با سایر گروه‌ها تقسیم می‌شود.

همچنین دولت مستعفی یمن به رهبری منصور هادی باید ظرف دوماه در عدن مستقر شود و تأمین امنیت این شهر بر عهده وزارت دفاع و سایر نهاد‌های امنیتی خواهد بود
همچنیین باید شورای انتقالی از اعلام خودمختاری در جزیره سقطری خوداری کند.

به گزارش المیادین در این قرار داد معین شده است که منصور هادی ظرف ۳۰روز نخست وزیر مشخص کند که وی معین عبدالمالک (غیر حزبی) را برای تصدی این پست تعیین کرد.

حال با تقسیم دولت مستعفی یمن بین حزب اخوانی اصلاح و شورای انتقالی در جنوب باید منتظر ماند و دید که در جنوب یمن چه اتفاقاتی خواهد افتاد، با توجه به اینکه این سومین معاهده بین دو طرف است که دائم همدیگر را به نقض مفاد آن متهم می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار