کد خبر:۸۶۶۰۹۵

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ۲۳ مرداد معرفی می‌شود

دومین جلسه هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی کشور ۲۳ مرداد در سازمان دارالقرآن برگزار و در آن مدیرعامل اتحادیه جدید انتخاب و معرفی می‌شود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رحیم قربانی مدیرعامل سابق اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور با اشاره به برگزاری انتخابات زود‌هنگام هیأت مدیره اتحادیه‌های قرآنی کشور گفت: این انتخابات پس از کش و قوس فراوان جمعه ۳ مرداد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و طی آن اعضای جدید هیأت مدیره انتخاب و معرفی شدند.


برگزاری اولین جلسه هیأت مدیره و تأکید اعضا بر وحدت


وی ادامه داد: پس از برگزاری انتخابات اولین جلسه هیأت مدیره چهارشنبه ۸ مرداد در وزارت ارشاد و باحضور حداکثری اعضا برگزار شد و در آن همه حاضران بر اصل وحدت هیأت مدیره تأکید داشتند.


انتخاب مرتضی طلایی به عنوان رئیس هیأت مدیره


قربانی با اشاره به انتخاب رئیس هیأت مدیره اتحادیه در این جلسه گفت: با انتخاب هیأت مدیره آقای مرتضی طلایی به عنوان رئیس هیأت مدیره معرفی شد. همچنین مقرر شد مدیر‌عامل و دیگر اعضای کمیسیون‌ها در جلسه دوم هیأت مدیره جدید که روز ۲۳ مرداد به میزبانی سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود، معرفی شوند.


انتخاب مدیر‌عامل در جلسه دوم در روز ۲۳ مرداد


عضو هیأت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور ادامه داد: در این جلسه همچنین درباره سیاست‌های اتحادیه و شرایط انتخاب مدیر‌عامل بحث و تبادل نظر شد. همچنین برخی اعضا عقیده داشتند که مدیرعامل باید خارج از هیأت مدیره باشد و برخی اعتقاد دارند مدیرعامل باید از درون هیأت مدیره انتخاب شود که همه چیز به جلسه دوم موکول شد.

انتخابات هیأت مدیره دو اتحادیه قرآنی کشور روز پنجشنبه ۲ مرداد با حضور ۶۰۰ نفر از اعضای مجمع دو اتحادیه قرآنی کشور برگزار (هر اتحادیه ۳۰۰ نفر) و اعضای هیأت مدیره جدید انتخاب و معرفی شدند.

با این اتفاق به نظر می‌رسد پرونده ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور پس از کش و قوس‌های فراوان و گذشت حدود یک دهه بسته شود.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار