کد خبر:۸۶۶۸۲۷

وزارت اطلاعات با همکاری قوه قضائیه شبکه اخلال‌گر بازار ارز را منهدم کرد

شبکه متخلف ارزی که منجر به اتلاف سرمایه ارزی کشور شده، شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی، اعضای اصلی آن و تعدادی از مرتبطین شبکه مذکور در استان خراسان رضوی بازداشت شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شبکه متخلف ارزی که با اغفال برخی افراد و سوء استفاده از کارت‌های بازرگانی آنان، حدود یک میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات مربوطه را در اختیار گرفته و در موارد غیر مجاز مصرف و منجر به اتلاف سرمایه ارزی کشور شده شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی، اعضای اصلی شبکه و تعدادی از مرتبطین شبکه مذکور در استان خراسان رضوی بازداشت شدند.

همچنین با وجود گستردگی تخلفات و بررسی اسناد توقیفی، تحقیقات تکمیلی ادامه داشته و احتمال افزایش قابل ملاحظه ارقام تخلفات ارزی شبکه را که در کل کشور فعالیت می‌کردند متصور می‌سازد.

وزارت اطلاعات ضمن تقدیر از اهتمام و حمایت‌های دستگاه قضایی، هشدار جدی به متخلفان و سوء استفاده کنندگان از کارت‌های بازرگانی داده و به تجار شریف و صادر کنندگان واقعی توصیه می‌نماید به هیچ عنوان از کارت بازرگانی دیگران استفاده نکنند تا ضمن مشارکت در گسترش صادرات کالا‌های غیر نفتی در شرایط کنونی، متهم به تخلف ارزی نشوند و همچنین در اسرع وقت نسبت به رفع تعهد ارز حاصل از صادرات خود اقدام نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار