برگزاري نخستين همايش بهرهبرداري بهينه از منابع آب لرستان در خرمآباد
حقي آبي، معاون برنامه ريزي شركت آب منطقهاي استان لرستان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرم آباد، در خصوص اين همايش گفت: 115 مقاله به اين همايش ارسال شده است، كه 34 مقاله به صورت شفاهي و 34 مقاله نيز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
وي هدف از برگزاري اين همايش را ايجاد يك نگاه عالمانه در مصرف بهينه آب عنوان كرد و افزود: اين همايش با ارائه مقالاتي با موضوعات مديريت به هم پيوسته منابع آب در بخشهاي شرب، صنعت و كشاورزي، مديريت تقاضاي آب، مهندسي مجدد در طرح توسعه منابع آب، مسائل فرهنگي، اجتماعي و تاريخي آب، حفاظت كيفي و تعادل بخشي كمي منابع آب، بهره برداري و نگهداري از تاسيسات آب، مديريت سيل و خشكسالي، آب و محيط زيست، مهندسي رودخانه و حقوق آب برگزار ميشود.
حقي آبي همچنين از برگزاري نمايشگاهي از دستاوردهاي صنعت آب كشور در محل برگزاري اين همايش در دانشگاه لرستان خبر داد و تصريح كرد: در اين نمايشگاه 10غرفه از دستاوردهاي صنعت آب كشور با حضور استانهاي شيراز، اصفهان، تبريز، لرستان و تهران به نمايش گذاشته شده است.
لازم به ذكر است، اين همايش دو روزه با حضور حجت الاسلام احمد ميرعمادي، نماينده ولي فقيه در استان لرستان، استاندار، نمايندگان مردم خرم آباد در مجلس شوراي اسلامي، مسئولان استاني و متخصصان صنعت آب و مهندس جباري، مديركل تاسيسات و توزيع انتقال آب وزارت نيرو و با همكاري شركت آب و فاضلاب منطقه اي لرستان، استانداري و دانشگاه لرستان در حال برگزاري است./انتهاي پيام/