کد خبر:۸۶۷۲۴۴
با قابلیت جذب بر روی گیاهان؛

آفت‌کشی غنی از مواد غذایی تولید شد

مدیرعامل شرکت فناوری نانو رسیس گفت: آفت‌کش اورگانیک «اچ‌کا» با استفاده از فناوری‌نانو تولید شده برای محیط‌زیست و انسان مشکل ایجاد نمی‌کند و در عین حال با دارا بودن نانوذرات بافت‎‏های گیاهی، غنی از مواد غذایی است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نانوآفت‌کش اورگانیک اچ‌کا، در واقع یک دافع حشرات، کرم و انواع آفت‌های محصولات کشاورزی، به ویژه میوه‌ها است. شرکت فناوری نانو رسیس، با بهره‎‏گیری از خواص آفت‏‎گریزی عصاره‎‏های گیاهی و فرمولاسیون تجربی بیش از ۱۰ عصاره گیاهی این محصول را تولید و به بازار عرضه کرده است.

حسن کرمی مدیرعامل این شرکت  در باره این نانو آفت کش گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید ۳ هزار لیتر در روز از این آفت‌کش را داریم، از آنجایی که فروش آفت کش‌ها فصلی است و تنها در برخی ماه‌ها از سال این محصول به وفور استفاده می‌شود، میزان فروش ما در چنین ماه‌هایی تقریبا ۲۰ هزار لیتر است.

کرمی افزود: این آفت‌کش نانو برای انسان و محیط‌زیست مشکل‌ساز نیست و حتی اگر روی میوه‌ها باقی بماند، مصرف آن باعث بیماری نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت فناوری نانو رسیس این محصول نسبت به آفت‌کش‌های شیمیایی از قیمت بسیار پایین‌تری برخوردار بوده و در عین حال کارایی بسیار بالایی نیز دارد. مهندس کرمی از رایزنی با خریدارانی از سوریه و افغانستان برای خرید این محصول خبر داد که نمونه‌هایی به آن‌ها برای تست عملکرد محصول داده شده‌است.

نانوآفت‌کش اورگانیک اچ‌کا بر خلاف سایر آفت‏کش‎های ارگانیک موجود در بازار، عصاره تقطیری گیاهی نیست و یک نوع نانوسوسپانسیون بوده که به دلیل دارا بودن عصاره‎‏های گیاهی، خاصیت آفت‎‏گریزی قوی‎تری نسبت به سایر آفت‏کش‎های گیاهی دارد و از سوی دیگر، به‌دلیل دارا بودن نانوذرات بافت‎‏های گیاهی، غنی از مواد غذایی است که به آسانی از سطح برگ‏‎ها جذب می‎شود. قطر میانگین نانوذرات در فاز سوسپانسیون ۳۰ نانومتر است و با کنترل فرآیند، امکان تغییر ابعاد نانوذرات وجود دارد. به‌طور میانگین ۱۰ میلی‏لیتر از این آفت‏‌کش برای یک درخت متوسط کافی است.

از جمله مزیت‌های این آفت‌کش می‌توان به موارد مختلف اشاره کرد. تهیه شده از انواع مواد موثره گیاهی، کاملاً ارگانیک و فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی، بدون تأثیر مخاطره‎‌‏آمیز بر روی بافت خاک و آب، فاقد هر گونه عنصر فلزی سنگین، قابلیت جذب مواد غذایی موجود در آفت‏‎کش از برگ‏‎های درختان و پوست میوه‎‏ها، افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی، تقویت و افزایش مقاومت گیاه در سال‎‏های آتی غلظت بالاتر نسبت به سایر آفت‏‎کش‌‏های ارگانیک از جمله این مزیت‌ها هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار