جلسه هيئت دعاي سمات والدين شهداي قم برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۸۲۴

جلسه هيئت دعاي سمات والدين شهداي قم برگزار شد

جلسه هيئت دعاي سمات والدين شهداي قم با حضور استاندار قم و جمعي از مديران دستگاه‌هاي اجرايي جمعه شب در مجتمع امام خميني (ره) قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام محمدعلي حيدري، عضو شوراي مركزي هيئت دعاي سمات والدين شهداي قم جمعه‌شب در اين مراسم اظهار داشت: جلسات اين هيئت بيش از 10 سال است كه با هدف دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌هاي امام و انقلاب و پشتيباني از ولايت تشكيل شده و به هيچ حزب و جناحي وابستگي ندارد.

وي خاطرنشان كرد: پيروي از ولايت فقيه يعني آنكه در حقيقت مطيع اوامر رهبري باشيم و انديشه‌هاي بلند امام راحل (ره) و منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي را در جامعه پياده‌سازي كنيم.

عضو شوراي مركزي هيئت دعاي سمات والدين شهداي قم در ادامه افزود: فرمايشات امام راحل (ره) همه مبناي قرآني و روايي داشته و بر همين اساس سخنان ايشان مدت انقضا ندارد و همچنان مي‌تواند راهگشاي كشور و مسئولان در عرصه‌هاي مختلف باشد.

حيدري همچنين تصريح كرد: از مسئولان در نظام اسلامي انتظار مي‌رود در جمع خانواده‌هاي شهدا به صورت مستمر حضور يابند و مشكلات خانواده‌هاي ايشان، جانبازان و ايثارگران را مورد بررسي قرار داده و برطرف كنند.

وي تأكيد كرد: امروز مسئولان و دلسوزان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بايد وصاياي شهدا و امام شهدا را نصب‌العين خود قرار داده و با تأسي از آرمان‌ها و ارزش‌هاي رفيع شهيدان در مسير تحقق اهداف انقلاب اسلامي گام بردارند.

لازم به ذکر است، سخنراني حجت‌الاسلام موسي‌پور، استاندار قم، قرائت زيارت عاشورا و دعاي سمات و مرثيه‌سرايي در عزاي شهادت اميرالمومنين علي(ع) از ديگر برنامه‌هاي اين مراسم بود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار