رئیس بسیج جامعه زنان استان سمنان گفت: جشنواره «شیر زنان کویر» با رویکردهای مختلف و تولید مستند جایگاه زنان در هشت سال دفاع مقدس در استان سمنان در دستور کار قرار دارد و طرح اهدای خون شیر زنان کویر از مهمترین برنامههای این جشنواره است که در استان سمنان اجرایی شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عفت دیابی که در جلسه کمیته خانواده، زنان، کودک و نوجوان چهلمین سالگرد دفاع مقدس استان سمنان سخن میگفت، توضیح داد: «شهیده صدیقه رودباری» بهعنوان شهید شاخص استان سمنان در سال جاری برگزیده شده است که با برنامهریزیهای اصولی برای افزایش شناخت اقشار مردم از رشادتهای این بانوی شهیده اقدام خواهد شد.
وی از اجرای طرح دیوارنگاره ویژه شهیده رودباری در برخی از نقاط شهری استان سمنان خبر داد و افزود: چاپ و نشر خاطرات زنان ایثارگر از دیگر برنامههای کمیته زنان، خانواده، کودک و نوجوان چهلمین سالگرد دفاع مقدس در استان سمنان است. استان سمنان ۱۷ شهیده زن را تقدیم میهن و انقلاب اسلامی کرده است و رشادتهای این بانوان فرهیخته زبان زد در کشور است.
مروری بر زندگی شهید صدیقه رودباری
صدیقه رودباری ۵ خرداد سال ۵۹، از طرف جهاد سازندگی برای انجام فعالیتهای جهادی به شهر بانه کردستان اعزام شد. در بانه هر کاری که از دستش بر میآمد انجام میداد. در روستاهایی که پاکسازی میشدند، کلاسهای عقیدتی وقرآن بر گزار میکرد. با توجه به شرایط بسیار سخت آن روزهای کردستان، دوشادوش پاسداران بانه فعالیت میکرد در حالی که هیچ گاه اظهار خستگی نکرد.
در سپاه بانه مسئول آموزش اسلحه به خانمها بود. علاوه بر آن مخابرات سنندج نیز محل فعالیت او به شمار میرفت. آنقدر فعال بود که یکی دوبار منافقین برایش پیغام فرستادند که «اگر دستمان به تو بیفتد، پوستت را از کاه پر میکنیم.»
رورز ۲۸ مرداد سال ۵۹، روزی بود که صدیقه و دوستانش خسته از مداوای مجروحین ودر حالی که پا به پای پاسداران دویده بودند، در اتاقی دور هم نشسته واستراحت میکردند. در همین هنگام دختری وارد جمع سه نفره شان شد. صدیقه قاتل خود را میشناخت. گاهی او را در کتابخانه دیده بود. آن دختر به بهانهای اسلحه صدیقه را برداشت و مستقیم گلولهای به سینه اش شلیک کرد.