مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به تبعات سنگین تخریب بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد در شرایط فعلی گفت: این ملک وقفی است و تصرف در آن خلاف است.
سید محمد جعفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: عمارت مفخم و بیمارستان امام رضا(ع) که یک ملک موقوفی است قصه طولانی دارند.
جعفری ادامه داد: از سال گذشته بنا بود بیمارستان امام رضا (ع) تخریب و واگذاری شود که با اقداماتی جلوی آن گرفته شد، اما روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر جریان افتادن دوباره این موضوع به گوش رسیده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: استانداری خراسان شمالی با همکاری یک موسسه مالی بخش خصوصی قصد دارد بیمارستان را تخریب و تخلیه و به مجموعه عمارت مفخم به منظور فعالیت گردشگری اختصاص دهد.
وی افزود: در این راستا از همان ابتدا به بررسی اطلاعات موجود پرداختیم و در نهایت مخالفت صریح خود با این تصمیم را اعلام میکنیم؛ البته دلایل مستندی داریم.
جعفری در ادامه به بیان ادله در راستای مخالفت با این اقدام پرداخت و گفت: این ملک طبق اسناد و مدارک وقفی است. شرعی و قانونی تصرف این ملک خلاف است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: بیمارستان امام رضا(ع) در سال ۱۳۲۸ توسط حاکم وقت بجنورد وقف امور درمانی شده و اکنون نیز در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد. وقف نامه بیمارستان در اختیار دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.
وی افزود: در شرایط فعلی که در جنگ با کرونا قرار داریم، تخریب یک بیمارستان ضربه سنگینی را به حوزه درمان استان وارد میکند.
جعفری تاکید کرد: این بیمارستان در شمال بجنورد که محل مراجعه اقشار کم درآمد و نیازمند بجنورد است قرار دارد؛ در سال ۹۸ حدود ۲۵۸ هزار و در ۴ ماه نخست سال جاری نیز ۷۰ هزار مراجعه به این بیمارستان ثبت شده و ۲ هزار نفر نیز بستری شده اند؛ لذا این بیمارستان اهمیت ویژهای برای بجنورد دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به تعرفههای پایین در این بیمارستان اشاره کرد و بیان داشت: حذف این بیمارستان یقینا به ضرر مردم خواهد بود.
وی افزود: ما هیچ مخالفتی با توسعه موضوعهای گردشگری در استان نداریم، اما این اقدام به ضرر مردم خواهد بود.
جعفری گفت: اگر یک زمین در همان محله اهدا و بیمارستان مجهزی در آن جا ساخته شود، سپس میشود به فکر تخریب بیمارستان امام رضا (ع) بود . هرچند باز هم به دلیل وقفی بودن بیمارستان، اشکالات جدی به این طرح نیز وارد است.