سومین دوره پویش ملی مشق احسان قصد دارد تا با توجه به شرایط پیش آمده به واسطه شیوع بیماری کرونا، در کنار تامین نوشتافزار دانشآموزان مناطق محروم به تامین بستههای آموزش مجازی برای این دانشآموزان بپردازد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ امسال سومین سالی است که پویش ملی مشق احسان با هدف تامین و توزیع بستههای نوشت افزار برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار آغاز به کار کرده است.
هدف از راهاندازی این پویش یاری رساندن به بیش از یک میلیون دانشآموز کمتوان و محروم است که با حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) انجام میشود. سال گذشته ۴.۵ میلیارد کمکهای مردمی با مشارکت ۴۵۰ هزار نفر برای تهیه ۲۵۰ هزار بسته صورت گرفت.
با توجه به شرایط اقتصادی پیش آمده به واسطه کرونا، امسال هم هزینه تامین نوشتافزار افزایش پیدا کرده و هم نیاز دانشآموزان خانهنشین شده به نوشتافزار بیشتر شده است، به همین خاطر راهاندازی پویش مشق احسان میتواند کمکی به کودکان مناطق محروم باشد.
اما در کنار تامین نوشتافزار این دانشآموزان، یکی دیگر از اتفاقات این دوره از پویش ملی مشق احسان، تامین محتوای آموزشی باکیفیت جهت انتشار در بستر فضای مجازی برای دانشآموزان مناطق محروم و کمبرخوردار است. دانشآموزانی که این روزها به دلیل تعطیلی مدارس به واسطه شیوع ویروس کرونا از حداقل امکانات تحصیلی نیز محروم شدند.
مشق احسان تلاش کرده تا در این دوره، موضوع آمادگی برای کنکور را به خدماتی که به دانشآموزان مناطق محروم ارائه میکند، بیفزاید تا این دانشآموزان نیز بتوانند از حضور بهترین اساتیدی که در این حوزه در داخل کشور فعالیت میکنند، به شکل آموزش مجازی بهرهمند شوند.
حدود ۲۰ هزار دانشآموز میتوانند از این بستههای آموزشی استفاده کنند. علاوه بر این، محتواهای تخصصی برای آموزش سایر پایهها نیز در حال آمادهسازی است که آن نیز قرار است در همان بستر آموزش مجازی در اختیار دانشآموزان قرار بگیرد تا دانشآموزان پایههای مختلف از محتوای باکیفیت آموزشی در این زمینه استفاده کنند.