اخبار كوتاه از شهرستان بناب
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۰۴

اخبار كوتاه از شهرستان بناب

 

- ششم شهريور ماه همزمان با پنجمين روز از گراميداشت هفته دولت، خيابان 12 متري روستاي آلقو طي مراسمي به بهره برداري رسيد.

احمد قاسمي، مسئول بنياد مسكن انقلاب اسلامي بناب در اين مراسم گفت: طول اين خيابان 600 متر است كه عمليات اجرايي آن از سال 1385 آغاز شده بود و با اعتباري بالغ بر 1445 ميليون ريال مورد بهره برداري قرار گرفت.

وي اضافه كرد: تا به حال 11 طرح هادي در روستاهاي بناب با هزينه اي معادل يك ميليارد و 121 ميليون تومان اجرا شده است و دو طرح هادي نيز در حال اجرا مي باشد.

لازم به ذكر است، شهرستان 125 هزار نفري بناب با بيش از 30 روستا در 127 كيلومتري جنوب مركز استان آذربايجان شرقي واقع شده است.

- طي مراسمي همزمان با گراميداشت هفته دولت و با حضور نماينده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي كلنگ احداث ساختمان راديو شهر بناب به زمين زده شد.

اين ساختمان در زميني به مساحت 5/1 هكتار اهدايي از سوي شوراي اسلامي شهر و شهرداري و با زيربناي 320 مترمربع شامل؛ ساختمان اداري، رفاهي و آسايشگاه ظرف يك سال احداث خواهد شد.

تكميل اين ساختمان بالغ بر يك ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار است كه 500 ميليون ريال آن توسط استانداري آذربايجان شرقي و يك صد ميليون ريال آن از اعتبارات شوراي اسلامي شهر و شهرداري بناب هزينه خواهد شد.

لازم به ذكر است، راديو شهر بناب تا 30 سال پيش به شش زبان برنامه راديويي پخش مي كرد كه بعداً از اين مركز به عنوان مركز برون مرزي استفاده شد.

- در پنجمين روز از هفته دولت راه روستايي آلقو، توتاخانه و صور، به طول 5/15 كيلومتر به بهره برداري رسيد.

ضياءالدين اعزازي، نماينده مردم بناب در مجلس هشتم در اين مراسم گفت: امروز با بهره برداري از اين راه آسفالت روستايي، شعار عدالت و مهرورزي دولت نهم عملاً نمود عيني پيدا كرده است و روستائيان در زمان كوتاهي به مركز شهر دسترسي پيدا مي كنند.

وي افزود: اين راه روستايي باعث خواهد شد تا بستر مناسبي براي بازديد از جاذبه هاي توريستي و گردشگري اين روستاها فراهم شود و همچنين باهمدلي و همكاري مسئولان براي حل مشكل آب و گاز اين روستاها و اخذ مجوزهاي لازم پيگيري هاي جدي انجام خواهد شد.

سليماني، مسئول اداره راه و ترابري شهرستان بناب نيز طي گزارشي از اين پروژه اظهار داشت: اين راه روستايي كه به عرض 5/5 متر به بهره برداري رسيد، مجموعاً نزديك به پنج ميليارد ريال اعتبار صرف شده است و به عنوان راه روستايي درجه يك شناخته مي شود.

- همزمان با پنجمين روز از گراميداشت هفته دولت خيابان 25 متري روستاي چلقايي بناب افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.

اسماعيل آذريان، بخشدار مركزي بناب در مراسم افتتاح اين خيابان گفت: در طول سه سال نزديك به 840 ميليون تومان اعتبار براي پروژه هاي روستايي هزينه شده است و اين يكي از عملكردهاي مهم دولت نهم مي باشد.

وي اظهار داشت: طول اين جاده 1200 متر است كه با اعتباري بالغ بر 240 ميليون تومان شامل 120 ميليون تومان از محل اعتبارات دهياري و شوراي روستاي چلقايي و 120 ميليون تومان از اعتبارات اداره راه و ترابري اين استان به بهره برداري رسيد.

- در پنجمين روز از هفته دولت و شركت «جهان همتا سيكلت» بناب، توليد كننده موتور سيكلت و سه چرخه فلات، طي مراسمي افتتاح و به بهره برداري رسيد.

بهنام رضواني، فرماندار بناب در اين مراسم گفت: نزديك به 40 واحد در شهرك صنعتي بناب در حال بهره برداري و عمليات ساخت است و اين نتيجه توجه دولت نهم به امر اشتغال و سرمايه گذاري و صنايع مي باشد.

وي اضافه كرد: پرداخت تسهيلات براي بنگاه هاي اقتصادي و زودبازده مشكل اشتغال و سرمايه گذاري در كشور را حل كرده است و تنها در دولت نهم و طي سال هاي 85 و 86 دو ميليون شغل ايجاد شده است در حالي که دولت هاي قبلي به اين آمار قابل توجه دست نيافته بودند، همچنين در شهرستان بناب طي همان سال ها 180 ميليارد تومان سرمايه گذاري صورت پذيرفته است و اين شهر، بعد از مركز استان آذربايجان شرقي به عنوان اولين منطقه در زمينه جذب و به كارگيري سرمايه مي باشد و بيش از 500 كارگاه توليدي و صنعتي در اين شهرستان فعاليت دارند.

رضواني صادرات غيرنفتي 250 ميليارد تومان در سال 85 و 86 از شهرستان بناب را بهترين و موثرترين عملكرد دولت نهم ارزيابي كرد و اذعان داشت: با وجود دارا بودن تنها 7/1 درصد مساحت استان آذربايجان شرقي اين شهرستان در تمامي بخش ها توسعه يافته است و اين امر نشانه همت، پشتكار و تلاش مردم سختكوش اين منطقه مي باشد به طوري كه فقط چهار درصد بيكاري در اين منطقه وجود دارد.

- همزمان با پنجمين روز از هفته دولت هشتصد و پنجاهمين طرح ويژه بهسازي مسكن روستايي در روستاي آلقوي بناب طي مراسمي به بهره برداري رسيد.

احمد قاسمي، مسئول بنياد مسكن انقلاب اسلامي بناب در اين مراسم گفت: از سال 1384 تاكنون 850 واحد مسكوني ويژه اين طرح احداث و تحويل داده شده است كه مجموعاً اعتباري بالغ بر 46 ميليارد ريال تخصيص يافته است.

وي افزود: هر واحد تحويلي به طور ميانگين با 100 متر مربع زير بنا احداث مي شود كه با وام 75 ميليون ريالي تصويب شده براي سال 87، مدت زمان بازپرداخت اين تسهيلات با نرخ سود پنج درصد، 12 سال است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار