مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: بیش از ۸۶ درصد برق مورد نیاز کشور در دوران اوج مصرف تابستانی توسط نیروگاههای حرارتی تامین شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، "محسن طرزطلب" در سیویکمین جلسه شورای معاونان شرکت تولید نیروی برق حرارتی افزود: رکورد پیک برق تابستان امسال روز ۳۱ تیرماه با رقمی بالغ بر ۵۸ هزار و ۲۵۴ مگاوات شکسته شده که حدود ۵۰ هزار و ۸۵۳ مگاوات از این رقم توسط نیروگاههای حرارتی تامین شده است.
وی افزود: نیروگاههای حرارتی در پیک تابستان امسال با آمادگی ۹۸ درصدی در مدار تولید بودند؛ این مهم در حالی است که متوسط جهانی این رقم حدود ۹۵ درصد است. طرزطلب با اشاره به افزایش ۱۱ درصدی تولید نیروگاههای حرارتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزود: امسال تا نیمه مردادماه بیش از ۱۴۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاههای کشور تولید شده که سهم نیروگاههای حرارتی از این رقم حدود ۱۲۷ میلیارد کیلووات ساعت بود. مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی یادآور شد: سال گذشته در این بازه زمانی حدود ۱۱۴ میلیارد کیلووات ساعت در نیروگاههای حرارتی تولید شده بود که با تمهیدات صورت گرفته در این مدت شاهد افزایش ۱۲ میلیارد کیلووات ساعتی تولید این واحدها در سال جهش تولید بودهایم. وی ضمن تاکید بر اینکه تاکنون ۵۷۷ واحد تولید برق حرارتی در کشور احداث شده، افزود: اکنون ظرفیت نامی نیروگاههای حرارتی کشور به ۶۷ هزار و ۷۳۵ مگاوات رسیده که حدود ۶۷.۵ درصد از این ظرفیت در اختیار بخش خصوصی است. طرزطلب یادآور شد: تعداد ۱۱ هزار نفر از کارکنان نیروگاهها برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال تلاش کردند و با اقدامات صورت گرفته در این مدت بیش از یک هزار و ۶۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی برای اوج بار ۹۹ وارد مدار شد. مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی اضافه کرد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته برای پیک تابستان امسال ۱۲۰ مگاوات افزایش توان عملی نیروگاهها و ۲۰۰ مگاوات رفع محدودیتهای تولید واحدهای بخار صورت گرفته است.