کد خبر:۸۷۲۸۰۴

نمایش اتاق عمل اولین جراحی پیوند قلب در هیسپان تی وی

برنامه «عکس‌های تکان دهنده» شبکه اسپانیایی زبان هیسپان تی‌وی در این قسمت به عکسی از اتاق عمل اولین جراحی پیوند قلب می‌پردازد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه «عکس‌های تکان دهنده» (Fotos que sacuden al mundo) که در هر قسمت یکی از ماندگارترین عکس‌های تاریخ را مورد بررسی قرار می‌دهد، این بار به سراغ عکسی از اولین عمل پیوند قلب در لهستان رفته است. در این عکس، می‌بینیم که حواس دکتر زبیگنیو رلیگا به علائم حیاتی بیماری است که به مدت ۲۳ ساعت عمل پیوند قلب روی او انجام داده است. در گوشه سمت راست، یکی از دستیاران او که در عمل جراحی شرکت داشته به خواب رفته است.

دکتر رلیگا مبتکر عمل پیوند قلب در لهستان بود و با اینکه این عمل جراحی در آن زمان تقریباً غیر ممکن به شمار می‌رفت، او شانس خود را امتحان کرد و این عمل جراحی کاملاً موفقیت‌آمیز بود. تادیوژ زیتکویتس بیماری که قلب پیوندی را دریافت کرد، پس از آنکه پزشکان دیگر درخواست وی را برای پیوند قلب رد کردند با دکتر رلیگا تماس گرفت. دکتر رلیگا با استفاده از آخرین فن آوری عمل را انجام داد.

زیتکویتس نامه کوتاهی به دکتر نوشت: «من معلم هستم و قلب مریضی دارم و به کمک نیاز دارم.» و دکتر رلیگا تصمیم گرفت که این عمل را انجام دهد.

در این برنامه همچنین بیان می‌شود که جیمز لی استنفلد عکاسی است که این ثانیه‌های سخت را جاودانه کرد. او فقط داستانی از جراحی را بازگو نکرد در واقع، او دنیا را به شکلی تغییر داد. او کارش را از سال ۱۹۶۷ آغاز کرد و بیش‌تر به عنوان عکاسی اجتماعی- سیاسی شناخته می‌شد. در سال ۱۹۸۷ زمانی که عکسش از اتاق عمل در لهستان منتشر شد برای مجله نشنال جئوگرافی عکاسی می‌کرد. او بار‌ها توسط موسسات مختلف به عنوان عکاس برتر انتخاب شده بود.

«عکس‎های تکان‎دهنده» کاری از واحد برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی به تهیه کنندگی کیانوش الطافی است که برای مخاطبان اسپانیایی زبان شبکه هیسپان تی‌وی زبانگردانی شده است و روز‌های شنبه ساعت ۴:۱۵ به وقت تهران پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعات ۷:۱۵، ۱۵ و ۲۰:۱۵ و یکشنبه ساعت ۱۷:۴۵ روی آنتن هیسپان تی‌وی می‌رود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار