تلاش براي توانمندسازي زنان و تحكيم بنيان خانواده با تاكيد بر آموزش
به گزارش«شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاعرساني دولت، بخشي از اقدامات و تلاشهاي مركز امور زنان و خانواده به اين شرح است:
* هماهنگي و ارتباطات داخلي: ملاقات با خانوادههاي ايثارگران، ملاقات با متقاضيان و متشاكيان زن به منظور رفع مشكل آنها با دستگاه ها، تشكيل گروه پايش و ارزشيابي به منظور نظارت و ارزيابي پيشرفت توافقات به عمل آمده با دستگاه ها، تشكيل ذيحسابي مستقل در مركز امور زنان، راهاندازي وب سايت مشترك ايران- مالزي و راهاندازي كتابخانه تخصصي اطلاعرساني براي سرعت بخشيدن به تحولات مسائل زنان و خانواده در جامعه.
*روابط بينالملل: به منظور برقراري ارتباط موثر با زنان ساير كشورها و تبادلات فرهنگي و استفاده از تجربيات اجتماعي و براي معرفي الگوي زن ايراني مسلمان به زنان دنيا فعاليتهاي متعددي شامل ملاقات، سفرهاي خارجي و امضاي تفاهم نامههاي مشترك با كشورهاي مسلمان به اجرا درآمده است.
• قوانين و لوايح:
1- تدوين لايحه معافيت و تخفيف سهم بيمه كارفرما به شرط استخدام زنان سرپرست خانوار و ارائه آن به دولت.
2- تدوين لايحه تسهيلات شغلي و تنوع بخشي به مشاغل زنان و ارائه به دولت.
3- تدوين لايحه بازنشستگي پيش از موعد زنان سرپرست خانوار و ارائه به دولت.
4- تدوين لايحه تسهيلات شغلي به زنان روستايي و عشايري و ارسال به دولت.
5- ارائه پيشنهاد تقليل ساعت كار بانوان، اصلاح و تكميل سند فرابخشي و توسعه امور زنان، كمك به زنان زنداني، افزايش هزينه پرداختي مهد كودك به زنان شاغل در دستگاه هاي دولتي، ضرورت توجه به تحكيم بنيان خانواده و تخصيص حقوق بازنشستگي زنان كارمند به فرزندان آنها در صورت متوفي شدن.
• فعاليتهاي پژوهشي تحقيقاتي و مطالعاتي:
ترسيم دورنماي آينده با برنامهريزي و تصميمسازي، احياي كميسيون پژوهشي براي قانونمند كردن سير تصويب طرحهاي تحقيقاتي، بررسي فعاليتهاي آژانسهاي بينالمللي و اطلاعرساني و نتايج آن به دستگاه هاي داخلي و جمعآوري و تدوين تاريخچهاي از كنوانسيون رفع تبعيض عليه زنان.
- توانمندسازي زنان و تحكيم بنيان خانواده با تاكيد بر آموزش با اجراي طرح ملي رحمت (آموزش خانواده و روابط صحيح زوجين با يكديگر و فرزندان)، طرح باز آموزي مربيان طرح رحمت، راهاندازي شاخه دانشآموزي و كارگري طرح رحمت و كارگاه هاي آموزشي ويژه مشاورين مراكز مشاوره و دانشگاه هاي و برگزاري دورههاي آموزشي براي زوجهاي جوان در دانشگاه ها.
-چاپ كتاب و مقالات فارسي، عربي و انگليسي در زمينه مسائل زنان، چاپ بروشور، توليد فيلم، مشاركت در ساخت انيميشن حضرت زهرا(س) و برگزاري كارگاه هاي آموزشي در زمينههاي مسائل مختلف زنان از اهم فعاليتهاي مركز در بخش انتشارات بوده است./انتهاي پيام/