مدرسه تشکیلاتی شهید بهشتی بسیج دانشجویی اصفهان در نامهای به تشکلهای دانشجویی کشور درخصوص لزوم تحول تشکیلاتی متناسب با شرایط کرونایی نکاتی را مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدرسه تشکیلاتی شهید بهشتی بسیج دانشجویی اصفهان خطاب به تشکلهای دانشجویی و انقلابی کشور درخصوص لزوم تحول تشکیلاتی متناسب با شرایط کرونایی در دانشگاهها نامهای نوشته و در آن از تشکلهای دانشجویی خواست تا راههای نوسازی دانشگاهها و تشکلها را در شرایط کرونایی بررسی کرده و با هم سنگران خود به اشتراک بگذارند.
در این نامه آمده است:
ضررهای هنگفت ناشی از فقدان تشکیلات در برهههای حساس تاریخی همچون کودتای ۲۸ مرداد ۳۲، تحمیل دولت لیبرال بازرگان به جریان انقلابی و دهها داستان تلخ تاریخی دیگر را از یاد نبرده ایم. یاد گرفته ایم که هیچ کاری بدون تشکیلات پیش نمیرود، اما تشکیلاتی که متناسب با نیازها و اقتضائات زمانی و مکانی بتواند خود را منطبق نموده و متحول نماید. در شرایط تعطیلی دانشگاه ها، آن هم در شرف آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، باید به این باور برسیم شاید به این زودیها قطار فعالیتهای تشکیلاتی به ریل سابق باز نگردد و این احتمال هم وجود دارد که دنیای تشکیلاتی پساکرونا، معادلاتی خواهد داشت خاص خودش. تغییر نگرش در سبک زیست تشکیلاتی یکی از ضرورتها و الزاماتی است که اینگونه مینمایاند که باید با شرایط پیشاکرونا، وداع نمود و ضرورت طراحی سبکی نوین در اجرای برنامهها و ارتباط گیری با دانشجویان و به ویژه ورودیهای جدید دانشگاه ها، بشدت احساس میشود. در غیر اینصورت ستون فقرات تشکیلات تشکلهای دانشجویی دچار آسیبهای جدی خواهد شد که آثار بیرونی آن طی یک تا دو سال آینده، هویدا خواهد شد.
همسنگران جهادی! برادران و خواهران انقلابی!
در چنین شرایطی که جبهه یکپارچه، هم هدف و به هم پیوسته تشکلهای دانشجویی انقلابی کشور، از آفتهای روزافزون ویروس کرونا متأثر شده اند، میطلبد که کارگروهها و هیئات اندیشه ورزی دانشجویان وفادار به گفتمان انقلاب، فعال شده و نسبت به ایده پردازی و راهکاریابی برای تداوم و تعمیق فعالیتهای مجموعههای کادرساز دانشجویی در دانشگاه ها، همتی جهادی گمارند. در این بین با توجه به عدم امکان برگزاری برنامههای میدانی در دانشگاه و همچنین سیالیت و پوست اندازی سریع بدنه اعضای تشکلی، ضرورت نوگرایی تشکیلاتی در کنار ثبت و ضبط تجارب و دانش ضمنی موجود در تشکیلات، بیش از پیش به چشم میخورد و غفلت از این مهم میتواند به تهی شدن و تضعیف عقبه و عمق تشکیلاتی مجموعههای دانشجویی، منجر و منتج شود. در همین راستا میتوان به جایگاه راهبردی ادوار تشکلها اشاره نمود و حضور این عزیزان در مشارکتی پیوسته جهت برگزاری گعدههای تجربه نوردی و همفکری به نسل جدید تشکل برای بازطراحی ساختار و بروزرسانی تاکتیکها و سیاستها متناسب با شرایط جدید برای نیل به اهداف و آرمانهای تشکیلات انقلابی و توحیدی با حفظ اصول و آرمان ها، راهگشا و تسهیل کننده خواهد بود.
علمداران انقلاب اسلامی در عرصه خطیر دانشگاه! اکنون از همه مجاهدان انقلابی در تشکلهای دانشجویی و ارزشی، دعوت مینماییم تا با تشریک مساعی و بسط آزاداندیشی و تضارب افکار و اندیشههای متنوع و متکثر دلسوزان جبهه انقلاب، راههای نوسازی تشکیلاتی برای حضوری مؤثر در دانشگاه در شرایط کرونایی و پساکرونایی را مورد واکاوی و بررسی قرار داده چراکه معتقدیم دنیای کار تشکیلاتی قبل از کرونا و بعد از آن، با هم تفاوتهایی بنیادین دارد که حضور به هنگام، عالمانه، آگاهانه و مجاهدانه تشکلهای دانشجویی میتواند این تهدید را به فرصتی طلایی، مبدل نماید. مبادا بواسطه اقدامات تحولی دیرهنگام ما، پیاده نظام جنگ نرم دشمن در سطح دانشگاهها و جامعه، جولان دهد و ما بخاطر نبود تشکلهایی تحول خواه و تحول آفرین، صرفاً بعنوان تماشاچی شاهد وقوع ۲۸ مردادهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... باشیم؛ حاشا که مؤمن از یک سوراخ، دوبار گزیده شود! در پایان نیز این فرمان امام امت در دیدار ۲۸/۰۲/۹۹ با دانشجویان را برای یکدیگر یادآوری نماییم که فرمودند: «پرچم را زمین نگذارید...»