آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۳۰۳۹
معاون ترافیکی پلیس راهور فاتب خبر داد:

طرح توقف خودرو‌ها در پشت خط عابر پیاده در حال اجراست

سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی ضمن اعلام این خبر گفت: طرح توقف خودرو‌ها در پشت خط عابر پیاده در سطح شهر تهران بزرگ حال می‌باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب، سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی ضمن اعلام این خبر گفت: طرح توقف خودرو‌ها در پشت خط عابر پیاده در سطح شهر تهران بزرگ حال می‌باشد.

وی گفت: در این طرح که در همه تقاطع‌ها و محل‌هایی که رفت و آمد عابرین پیاده زیاد است در حال اجراست مامورین پلیس راهور فاتب، با اشاره به رانندگان به وسیله دست و راکت از آن‌ها می‌خواهند که دقیقا در پشت خطوط حک شده مخصوص توقف خودرو‌ها و یا همان خطوط احترام به حقوق عابرین پیاده توقف نمایند تا عابرین بتوانند با خیال آسوده و راحت از تقاطع عبور نمایند.

وی گفت: در این طرح رانندگان استقبال خوبی داشته اند و به محض مشاهده علایم ودستورات پلیس مستقر در تقاطع می‌ایستند و دقیقا به آنچه قانون می‌گوید عمل می‌نمایند و کمال همکاری و مساعدت را با پلیس دارند.

وی گفت: گاهی نیز پلیس پس از نشان دادن علامت ایست کنار می‌ایستد و عکس العمل رانندگان را در این طرح می‌سنجد و با کمال خوشحالی واحترام به رانندگان عزیز تهرانی باید بگوییم که صد درصد رانندگان در این طرح سربلند بیرون آمدند و همگی پشت خط عابر پیاده توقف کردند و این جای بسی خرسندی و غرور دارد که فرهنگ احترام گذاشتن به حریم و حقوق عابرین پیاده در سطح جامعه رو به افزایش است و همگی رانندگان می‌بایست به آن احترام بگزارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار