آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۳۲۱۸
با حضور مجازی وزیر علوم؛

آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد

آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه‌سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین گفت: دانشگاه جندی شاپور دزفول با وجود اینکه تازه تاسیس است، ولی با حرکتی پرشتاب در حال توسعه است و امیدواریم طرح‌های آن با همکاری مسئولان این شهرستان با شتاب بیشتر اجرا شوند.

غلامی با اشاره به پیشینه باستانی دانشگاه جندی شاپور دزفول اظهار کرد: امید است این دانشگاه با تلاش جهادی در دزفول احیا شود و موفقیت‌های آن تداوم یابند.

محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول نیز در حاشیه این آیین گفت: کلنگ زنی فاز نخست محوطه‌سازی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اسفندماه سال ۹۷ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شده بود که اکنون به بهره برداری رسید.

عصاری افزود: عملیات محوطه سازی دانشگاه جندی شاپور دزفول در وسعت ۴۰ هکتار با اعتباری افزون بر ۸۰ میلیارد ریال و در مدت ۱۸ ماه انجام شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ادامه داد: اقداماتی نظیر ایجاد تاسیسات زیربنایی، کانال زهکشی، عملیات روشنایی، پارکینگ با ظرفیت ۱۵۰ خودرو، ایجاد سیستم آبیاری تحت فشار به وسعت ۴۰ هکتار، ۲۵ هزار مترمربع آسفالت و کاشت ۴۰ هزار اصله درخت در عملیات محوطه سازی این دانشگاه انجام شده است. امید است تا ۲ سال آینده فاز دوم محوطه سازی دانشگاه نیز انجام شود.

وی با اشاره به آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه بیان کرد: بهره برداری از این دانشکده باعث افزایش ظرفیت‌های آموزشی و پژوهش‌های کاربردی و بنیادی خواهد شد.

عصاری با بیان اینکه این دانشکده در چهار طبقه احداث می‌شود و دارای سالن آمفی تئاتر، فضای اداری و آموزشی است، افزود: طراحی و معماری دانشکده مهندسی مکانیک از معماری دانشگاه جندی شاپور باستان الگو گرفته شده است.

وی اظهار کرد: دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان یک طرح ملی و جزو طرح‌های سازمان برنامه و بودجه آمده و برای آن ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: دانشکده مهندسی مکانیک پنج هزار مترمربع زیربنا دارد که بهره برداری از آن یکی از اقدامات موثر در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، مهندسی و پژوهشکده‌های کاربردی است.

وی گفت: دانشگاه صنعتی جندی شاپور به سمت دانشگاه‌های جامعه محور پیش می‌رود و با بهره برداری از دانشکده مکانیک با نیاز‌های آتی و رویکرد دانشگاه‌های جامعه محور همخوانی دارد.

عصاری با بیان اینکه این دانشکده طبق پیش بینی سازمان برنامه و بودجه در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می‌رسد، افزود: توجه دولت به توسعه آموزش عالی در شمال خوزستان در شرایط اقتصادی کنونی نشان از اهمیت آن است.

وی بیان کرد: این دانشگاه دارای ۶ دانشکده مصوب، سه هزار دانشجو و ۸۰ عضو هیات علمی است که تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد اعضای هیات علمی به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با بیان اینکه ۲۰ درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده جندی شاپور از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده که ظرفیت خوبی در شمال خوزستان محسوب می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار