آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۹۹۹

ایران ایر ۱۲ فروند هواپیمای خود را می‌فروشد

شرکت هواپیمایی ایران ایر قصد دارد ۱۲ فروند از هواپیما‌های قدیمی خود از جمله ۵ فروند بوئینگ ۷۴۷ منحصر به فرد را به حراج بگذارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت هواپیمایی ایران ایر قصد دارد، ۱۲ فروند از هواپیما‌های قدیمی خود از جمله ۵ فروند بوئینگ ۷۴۷ را به حراج بگذارد. هزینه شرکت در این حراج تنها ۴ هزار دلار تعیین شده است.

به گزارش سیمپل فلایینگ، شرکت هواپیمایی ایران ایر طی سال‌های گذشته تلاش کرده است تا هواپیما‌های قدیمی خود را با هواپیما‌های جدید جایگزین کند، اما این طرح به خاطر انتخاب ترامپ و تبعات خروج وی از برجام ناکام ماند. این شرکت همچنین به خاطر تحریم‌ها در تامین قطعات یدکی هواپیما‌ها نیز با مشکل مواجه است؛ بنابراین تصمیم گرفته تا برخی از هواپیما‌های قدیمی خود که با مشکل قطعه مواجه شده و یا به مرور زمان در حال از بین رفتن هستند، را به حراج بگذارد.

این هواپیما‌ها شامل ۳ فروند ایرباس ۳۰۰، ۲ فروند ایرباس ۳۱۰، ۲ فروند بوئینگ ۷۲۷ و ۵ فروند بوئینگ ۷۴۷ هستند. از جمله این بوئینگ‌های ۷۴۷ که قرار است حراج شوند یک بوئینگ ۱۰۰-۷۴۷، یک بویتگ ۷۴۷-۲۰۰ و ۳ فروند بوئینگ ۷۴۷SP است.

این هواپیما‌ها بین سال‌های ۱۹۷۶ تا ۱۹۷۹ تحویل ایران شده و بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ از ناوگان ایران ایر کنار گذاشته شدند.

علی رغم آنکه برای شرکت در این حراج قیمت پایینی تعیین شده، اما خرید آن‌ها برای طرف‌های خارجی خالی از مشکل نیست؛ چراکه نخست برخی کشور‌ها به خصوص آمریکا احتمالا دوست نخواهند داشت که اتباع آن‌ها یک هواپیمای قدیمی ایران ایر را بخرند که البته ممکن است این اقدام حتی غیرقانونی هم باشد.

از طرف دیگر پرداخت پول این هواپیما‌ها نیز مانع بعدی است؛ چراکه بانک‌های بزرگ بین‌المللی در ایران فعالیتی ندارند و بعید به نظر می‌رسد بانک‌های ایرانی هم چک بانک‌های صادرشده از سوی کشوری مانند آمریکا را قبول کنند.

یک نکته حائز در باره این حراج این است که هواپیما‌های ۷۴۷SP را به حراج گذاشته که تنها ۴۵ فروند از آن‌ها در جهان تولید شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار