
کد خبر:۸۸۲۱۱۷
مجهز به فیلتر نیکل؛
دستگاه تصفیه و ضدعفونی ترکیبی هوا در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی تولید شد
فناوران یکی از شرکتهای دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، موفق به طراحی و تولید دستگاه تصفیه و ضدعفونی ترکیبی هوا مجهز به فیلتر نیکل شدند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، فناوران یکی از شرکتهای دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، موفق به طراحی و تولید دستگاه تصفیه و ضدعفونی ترکیبی هوا مجهز به فیلتر نیکل شدند.
توحید الهام دوست مدیرعامل شرکت ایده پردازان دانش الکترونیک پایا درخصوص دستگاه ضدعفونی کننده چند فیلتره تولید شده، گفت: این دستگاه یک سیستم هوشمند است که از ترکیب فیلترهای هپا، کربن فعال، نیکل حرارت بالا و همچنین از دو تکنولوژی uvc و پلاسما برای اولین بار در کشور توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است.
وی افزود: این وسیله قادر به دام انداختن ذرات ریز میکروسکوپی با استفاده از فیلترهای هپا میباشد و بعد از به دام انداختن این ذرات با استفاده از uvc و پلاسما در یک محفظه امن اقدام به ضدعفونی فیلترها میکند.
وی افزود: این وسیله قادر به دام انداختن ذرات ریز میکروسکوپی با استفاده از فیلترهای هپا میباشد و بعد از به دام انداختن این ذرات با استفاده از uvc و پلاسما در یک محفظه امن اقدام به ضدعفونی فیلترها میکند.
مدیرعامل این شرکت فناور گفت: همچنین این دستگاه با استفاده از فیلتر نیکل حرارت بالا میتواند میکروارگانیسمهایی که فیلتر هپا توانایی مهار آن را ندارند، از بین ببرد.
الهام دوست با اشاره به ویژگیهای خاص این دستگاه که موجب میشود تا میکروارگانیسمهای ریز و ناشناخته توسط آن نابود شوند و محیط عاری از عوامل بیماری زا باشد، توضیح داد: از مهمترین ویژگیهای این محصول میتوان به توانایی نابود کردن ویروسها و باکتریهای منتقله از راه هوا، تنظیم هوشمند فعالیت سیستم پلاسما و uvc، دارای پنل الکتریکی برای کنترل آسان دستگاه، قابلیت تغییر قدرت دستگاه نسبت به حجم محیط مورد نظر و قابلیت اندازه گیری عمر فیلترها و هشدار به کاربر، اشاره کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.