کد خبر:۸۸۲۳۵۲

انتشار اولین ویژه‌نامه کرونا از سوی گروه فلسفه دانشگاه تبریز

مجله پژوهش‌های فلسفی در جدیدترین رتبه‌بندی وزارت علوم درجه «الف» را اخذ کرد. این مجله به عنوان اولین مجله دانشگاه تبریز و اولین مجله فلسفی ایران ویژه نامه‌ای درباره کرونا منتشر کرد.

محمد اصغری، مدیر گروه فلسفه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سه سال قبل اولین بار در شمال‌غرب ایران رشته فلسفه هنر در گروه فلسفه دانشگاه تبریز تأسیس شد و دانشجویان فلسفه و رشته‌های هنر در سرتاسر ایران از آن استقبال نمودند و در تابستان ۱۳۹۹ اولین دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه هنر به نام خانم نسرین ممتازی از پایان نامه خود تحت عنوان هنر و زندگی در اندیشه جان دیویی با درجه عالی دفاع کرد.

اصغری مطرح کرد: در حال حاضر این گروه آموزشی در سه مقطع تحصیلی دانشجوی فلسفه تربیت می‌کند. در مقطع دکترا سه گرایش فلسفه معاصر، فلسفه عصر جدید و فلسفه یونان و قرون وسطی، در مقطع کارشناسی ارشد نیز سه گرایش فلسفه هنر، فلسفه تطبیقی و فلسفه غرب و در مقطع کارشناسی رشته فلسفه تدریس می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به دیگر دستاورد‌های این گروه یادآور شد: افزون بر این فعالیت‌های اشاره شده، مجله پژوهش‌های فلسفی گروه فلسفه نیز به عنوان مجله برتر در بین مجلات فلسفی ایران با همکاری اساتید این گروه در مسیر رشد و تعالی و به سمت بین المللی شدن در حرکت است.

وی افزود: این مجله در جدیدترین رتبه بندی وزارت علوم درجه «الف» را اخذ کرده است. در طول تابستان گذشته هم این مجله به عنوان اولین مجله دانشگاه تبریز و اولین مجله فلسفی ایران ویژه نامه‌ای درباره کرونا منتشر کرد که مورد استقبال گسترده قرار گرفت.

اصغری همچنین با بیان اینکه اساتید گروه فلسفه در ایام کرونا در کنار تدریس آنلاین و آفلاین کلاس‌های درسی شان فعالیت‌های پژوهشی خود را نیز ادامه می‌دادند، اضافه کرد: در طول شش ماه گذشته نیز ۶ کتاب ترجمه و تالیفی از اساتید این گروه منتشر شده است و در کنار این فعالیت بیش از ۱۲ مقاله مقاله علمی پژوهشی و بیش از ۶ مقاله در کنفرانس داخلی ارایه شده است.

مدیر گروه فلسفه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: یکی از اساتید مدعو گروه فلسفه (جلال پیکانی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه پیام نور تبریز و ویراستار انگلیسی مجله علمی پژوهش‌های فلسفی گروه فلسفه دانشگاه تبریز) که سالهاست با گروه فلسفه و مجله پژوهش‌های فلسفی همکاری علمی و آموزشی دارند، در شش ماه گذشته یک کتاب ترجمه‌ای در رشته فلسفه و دو مقاله در مجلات نمایه شده در اسکوپوس منتشر کرده اند که در دسترس اساتید و دانشجویان این گروه قرار گرفته است.

وی، در خاتمه با اشاره به کتاب‌های منتشر شده از سوی اساتید این گروه گفت: کتاب گزارش تحلیلی از فلسفه اصالت تصوری برکلی، نوشته‌ی جاناتان دنسی و تاریخ فلسفه یونان، نوشته گاتری، جلد سوم، (روشن اندیشی سده پنجم پیش از میلاد)، با ترجمه دکترحسن فتحی، سوبژکتیویته در تفکر فلسفی جهان اسلام. جستار نخست: سوبژکتیویته فلسفه اسلامی معاصر ایران (مرتضی مطهری)، یادداشت‌های فلسفی، نگریستن از منظر یک زندگی و تاملاتی در باب فلسفه دکارت به نویسندگی دکتر مسعود امید و کتاب درآمدی بر فلسفه‌های معاصر غرب از هوسرل تا رورتی به نویسندگی دکتر محمد اصغری از جمله کتب منتشر شده بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار