گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرمحمد محمدنیا؛ میزان، تفکر و عمل انقلابی با محوریت دینی است و این مسئله مقدم بر وابستگی به هر حزب و جناح است. هر وقت در هر برهه زمانی اولویت ها جابجا شد و جبهه بندی های سیاسی اولویت شد بر اثر عدم وجود تفکر انقلابی به نقطه ای بنام عدم ثبات مبانی رسیدیم و همه چیز از این نقطه شروع میشود.
وضعیت عدم یکپارچگی جامعه و ضعف های کشور در شرایط فعلی ارتباط مستقیمی با زاویه گرفتن جمهوری اسلامی از روح و جان جبهه انقلاب دارد و مسببان آن کسانی هستند که در تشخيص اولویت ها همواره سهوا یا عمدا دچار خطا هستند. جایی که تفکر و روح انقلابی گری نه در حرف بلکه در عمل اولویت باشد شاهد رویش ها و پیشرفت ها و حرکت های رو به جلو بوده ایم و هرجا حرف ها و شعار ها در خدمت سیاسیون و ابزاری برای مداهنه سیاسی شد شاهد ریزش ها در جا زدن ها و بعضا پسرفت ها.
اسلام که موضعی الهی و عام درباره انسان و همه ابعاد وجودی و اجتماعی او و عالم پیرامونی است، سرلوحه خیزش و جنب و جوش جوانانی شد که انقلاب نو پا را در برابر تهاجمات و تقابل ابر قدرت های وقت و نوچه های منطقه ای ایشان حفظ کرد. اما زمانی که کشور در جنگی دیگر اینبار در جبهه اقتصاد قرار گرفته و حتی به قول دولتی ها آمریکا منزوی شده و یکه و تنها روبروی ماست، کشور روز به روز تحلیل میرود و یاس و ناامیدی به جامعه تزریق میشود. تفاوت ها از زمین تا آسمان بیشتر است.
تفکری که ادعای میانه روی و اعتدال و نسبیت دارد اما عمل او مطلق است. مطلق تعامل، مطلق مذاکره و.... همانطور که مطلق تقابل مضر است، تفکر پیگیری تعامل به هر قیمتی و تحت قبول هر شرایطی و دادن هر امتیازی مضر است. تفکر تعاملی مطلق و منحط باعث تنزل دولت جمهوری اسلامی ایران به یک وزارت برای امور خارجه و یک رئیس دفتر و سخنگو برای نگارش و خوانش رساله توجیه المسائل امور داخله شده است و عملا کار و رونق و تولید داخل مسکوت میشود. زیرا در تفکر آقایان همه این ها وابسته به تعامل مطلق است و باید صبر کنند ببینند چی میشود.
دو گانگی در حرف و عمل و انکار گفته ها تا حدی شده است که باید به سران دولت که قریب به اتفاق همگی دانش آموخته خارج از کشور و استاد حقوق و سیاست ( البته در افکار خودشان) هستند این جمله معروف در حقوق بینالملل را یاد آور شد که انکار بعد از اقرار مسموع نیست؛ نمیشود در افکار عمومی همه چیز را گره به مذاکره بزنید و بی توجه به منویات رهبری باشید و بعد که کار از کار گذشت به گوشه ای خزیده از بقیه خرج کنید، فلذا تکرر همین امر موجب سلب اعتماد عمومی از دولت میشود. تلازم تقابل و تعامل در کنار هم و به نسبت شرایط و کار و تلاش جهادی و انقلابی برای رونق تولید و کار ملی قطعا کشور را در زمینه اقتصادی هم مانند زمینه های علمی نوین و امور دفاعی شکوفا و سر پا خواهد کرد.
امیرمحمد محمدنیا - دانشجوی پزشکی عمومی و عضو انجمن اسلامی مسکو
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.