تري جونز جيره خوار اربابان صهيونيست است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۵۸
موج محكوميت اهانت به قرآن - 238

تري جونز جيره خوار اربابان صهيونيست است

دبير حزب موتلفه اسلامي تهران گفت: كشيش مسيحي هتاك بلا شک يا فردي بي سواد و فاقد مطالعه در زمينه اديان الهي است و يا جيره خوار اربابان صهيونيست خود که بنا دارد با ايجاد يک بلوا و شورش جديد موجي از خبر در دنياي رسانه ها ايجاد کند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سيد محمد شاهنگيان با اشاره به هتک حرمت قرآن کريم در آمريکا اظهار داشت: يک فرد مسيحي و لو متعصب در دين خود اگر حتي يکبار آيات قرآن کريم به خصوص آيات مربوط به زندگي حضرت عيسي (ع) و حضرت مريم (س) را مطالعه نمايد قطعاً در مقابل اين کتاب آسماني کرنش خواهد کرد.

وي افزود: جاي شگفتي دارد که قرآن کريم اين کتاب آسماني که احترامات ويژه اي به مقام شامخ حضرت مسيح (ع) و حضرت مريم (س) نهاده اينچنين از سوي يک کشيش مسيحي مورد اهانت قرار مي گيرد.

دبير حزب مؤتلفه اسلامي استان تهران تأکيد کرد : آن کشيش مسيحي بلا شک يا فردي بي سواد و فاقد مطالعه در زمينه اديان الهي است و يا جيره خوار اربابان صهيونيست خود که بنا دارد با ايجاد يک بلوا و شورش جديد موجي از خبر در دنياي رسانه ها ايجاد کند تا شکستها و ناکامي هاي اخير و نيز جنايات صهيونيست ها را تحت الشعاع قرار دهد.

شاهنگيان تصريح کرد: آيا دنياي مسيحيت ، واتيکان و پاپ در عذاب هستند که درک اين معنا را نمي کنند که اگر اين عمل شنيع و ناپسند را سرزنش نکنيد موجب گستاخي به ساحت مقدسات را فراهم نموده اند و بدانند اين حرکت گريبانگير خود آنها نيز خواهد شد.

وي ادامه داد : اين حرکت منفور موجب تحقير اربابان کليسا در نزد روشنفکران و عقلاي جهان از اديان مختلف را فراهم نموده است.

دبيرحزب مؤتلفه اسلامي شهر تهران تأکيد کرد: تعجب ما از دستگاه حاکمه آمريکا نيز مي باشد که چگونه اجازه چنين اهانت زشتي را به مقدسات مسلمانان جهان به يک يا چند شهروند بي ارزش و ماجراجوي خود مي دهند که موجبات خشم دنياي اسلام را عليه هيأت حاکمه آمريکا و اسباب تنفر خود را فراهم نمايند.

وي در ادامه خطاب به سازمان ملل متحد اظهار داشت: به سازمان ملل متحد تا چه زماني مي خواهد همچون کبک سرخود را زير برف نگه دارد ، آنها که گاهي نسبت به سرنوشت و پرونده يک يا چند شهروند يک کشور در محاکم قضايي اظهار نگراني مي کنند چگونه نسبت به ايجاد يک خيزش فراگير بين المللي و فراهم شدن زمينه جنگهاي وسيع بين طرفداران اديان جهاني ساکت هستند.

شاهنگيان تأکيد کرد: انتظار ما از جامعه جهاني به خصوص سازمان ملل و مدعيان حقوق بشر اين است که ضمن محکوميت شديد و تقاضاي مجازات اهانت کنندگان به ساحت مقدس قرآن کريم و کتاب ديني مسلمانان در يک قطعنامه بسيار جدي و لازم الاجرا جلوي اهانت به مقدسات اديان الهي را بگيرند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار