آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۷۵۶۵

سود حاصل از عملیات بانکی در لرستان برای توسعه در همان استان اختصاص می‌یابد

سود حاصل از عملیات بانکی دو بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون در استان لر‌ستان برای توسعه و پیشرفت این استان اختصاص می یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو روابط عمومی و اطلاع رسانی ,وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، نماینده ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در لرستان با اعلام این خبر گفت: برای پیگیری مصوبات و دستاوردهای سفر اخیر مدیران وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان لرستان، نشست مشترکی با حضور سید موسی خادمی، استاندار و مدیران عامل بانک های رفاه کارگران و توسعه تعاون در محل بانک رفاه برگزار شد.

حاتم شاکرمی، معاون روابط کار، نتایج این نشست را رضایت بخش دانست و موافقت مدیران عامل بانک های رفاه کارگران و توسعه تعاون با مشارکت در اجرای طرح‌های اقتصادی و عمرانی، پرداخت تسهیلات برای اجرای طرح های تبدیلی و نیمه تمام و تعیین تکلیف سه واحد تملک شده توسط بانک توسعه تعاون در فرصت یک ماهه را از جمله توافقات به دست آمده عنوان کرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با قدردانی از همکاری جدی اسماعیل لله گانی و حجت الله مهدیان، مدیران عامل این دو بانک برای تحقق و اجرای دستورات وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی اظهار امیدواری کرد؛ با توافقات به دست آمده، زمینه رشد و توسعه همه جانبه استان لرستان محقق شود.

به دستور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، هیاتی از معاونین و مدیران این وزارتخانه برای بررسی آخرین وضعیت پروژه ها و طرح ها، تسهیل، تسریع و رفع موانع سرمایه گذاری، حل معضل بیکاری،توسعه اشتغال پایدار روستائی و... اخیرا به این استان سفر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار