کد خبر:۸۸۸۵۷۱
کاهش نیاز به خرید تجهیزات؛

اشتراک‌گذاری بیش از ۱۶ هزار تجهیزات آزمایشگاهی مسیر تحقیقات را هموار کرد

به اشتراک‌گذاری تجهیزات موجود آزمایشگاهی در کشور به ارتقای کیفیت این خدمات منجر می‌شود و نیاز به خرید مجدد آن‌ها کاهش می‌یابد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی درباره به اشتراک‌گذاری تجهیزات آزمایشگاهی، گفت: اطلاعات بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ تجهیز آزمایشگاهی مستقر در ۹۳ شهر از ۳۱ استان کشور در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی منتشر شده است.

وی افزود: این اطلاعات برای معرفی توانمندی‌ها و قابلیت‌های مراکز عضو شبکه و تجهیزات موجود در کشور ارائه شده است و صنایع و پژوهشگران می‌توانند با مراجعه به سایت شبکه، به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.

به گفته اسدی‌فرد، پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی به عنوان مرجع اطلاعات توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور و خدمات آنها، در دسترس کاربران قرار دارد.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: استفاده بهینه از سرمایه‌های ملی در حوزه زیرساخت آزمایشگاهی و تسهیل دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی در سراسر کشور، از جمله وظایف این شبکه است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پلتفرم به اشتراک‌گذاری دستگاه‌ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از افزایش بهره‌وری زیرساخت‌های آزمایشگاهی در کشور است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار