کد خبر:۸۸۸۶۶۱
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان

ریشه حادثه تروریستی دانشگاه کابل به حضور کشور‌های بیگانه غربی در منطقه برمی‌گردد

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در نامه‌ای اعلام کرد: ریشه حادثه تروریستی دانشگاه کابل را می‌توان در حضور کشور‌های بیگانه غربی در منطقه و نقش آن‌ها در حمایت از این گرو‌ها جست‌وجو کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی در نامه‌ای درمورد حادثه تروریستی دانشگاه کابل نوشتند: ریشه این اقدامات تروریستی را می‌توان در حضور کشور‌های بیگانه غربی بویژه آمریکا در منطقه و نقش آن‌ها در بوجود آمدن و حمایت از این گرو‌ها جست وجو کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

مردم شریف و مظلوم جمهوری اسلامی افغانستان

سلام علیکم.

شهادت جمعی از دانشجویان عزیز کشور افغانستان در پی حمله ددمنشانه گروه تروریستی داعش به دانشگاه کابل را محضر شما مردم عزیز تسلیت عرض می‌نماییم. همدردی و غم خود را در پی وقوع این جنایت خدمت ملت شریف افغانستان اعلام می‌داریم و از خداوند منان عطای صبر به بازماندگان، بهبودی و شفای عاجل مجروحان را خواستاریم.

اقدام خبیثانه و تروریستی گروهک‌های افراطی به ظاهر مسلمان در دانشگاه کابل که منجر به شهادت مظلومانه جمعی از دانشجویان این دانشگاه شد و سکوت جوامع بین المللی نشان از روی دیگر اسلام ستیزی دولت‌های غربی است، که از سویی توهین به مقدسات مسلمانان و پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) را نشان آزادی بیان میدانند و از سویی دیگر با کمک به گروه‌های تروریستی سعی در فریب افکارعمومی و نشان دادن افراط گری در اسلام می‌نمایند.

اما ریشه این اقدامات تروریستی را می‌توان درحضور کشور‌های بیگانه غربی بویژه آمریکا در منطقه و نقش آن‌ها در بوجود آمدن و حمایت از این گرو‌ها جست وجو کرد. این کشور‌ها پس از حضور طولانی چندین ساله در کشور‌های منطقه و بالاخص افغانستان عزیز، تنها عامل به وجود آمدن گروهک‌های تروریستی همچون داعش و القاعده بوده اند که نتیجه‌ای جزء افزایش خشونت در منطقه و کشتار وسیع مسلمانان نداشته است.

تاریخ نشان داده است در تمامی این ناامنی‌ها و اقدامات خبیثانه دشمنان اسلام، دست شوم آمریکا و صهیونیست وجود داشته است. بعد از گذشت چندین سال از اشغال افغانستان توسط نیرو‌های نظامی آمریکایی، تنها چیزی که می‌توان مشاهده کرد از بین رفتن آرامش و بیشتر شدن اقدامات تروریستی است. کشور‌های غربی که خود حوادث بی اهمیت را چنان بزرگ جلوه می‌دهند و سعی دارند خود را مدافع مظلومان جهان و حقوق بشر معرفی نمایند، در اتفاقاتی همچون این حادثه تلخ چهره واقعی خود را نشان می‌دهند و سعی در کتمان حقایق دارند به گونه‌ای که انگار به شهادت رسیدن هر روزه مسلمانان در هر گوشه جهان اتفاقی عادی است، که لزومی به جلوگیری از آن وجود ندارد. از سویی ذیگر این حادثه تلخ در فضای رسانه‌ای انتخابات آمریکا به حاشیه کشیده شد که سوگ و غم این حادثه را بیشترکرد.

در پایان ما دانشجویان انقلابی ایران اسلامی از دیار شهیدان سرافراز عاشورایی همچون شهید علی تجلایی که مجاهدتش در آموزش مجاهدان افغانستانی در مقابل متجاوزین شوروی هیچ موقع از یاد‌ها نخواهد رفت و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جهان وطن افغانستانی (از شهدای دفاع مقدس تا جبهه مقاومت اسلامی)، تنها راه برون رفت از مشکالت جوامع اسلامی را وحدت و یکپاچگی ملت‌های مسلمان حول محوراسلام ناب محمدی (ص) و مبارزه با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار می‌دانیم و در این راستا نزدیکی روابط سیاسی، اقتصادی و امنیتی دولت‌های ایران و افغانستان و همدلی ملت‌های مظلوم و مقتدر شرطی لازم جهت اخراج دولت‌های بیگانه غربی به ویژه آمریکا از منطقه می‌باشد که این تنها راه بازگشت امنیت و آرامش و گسترش ثبات و رفاه ملت‌های اسلامی می‌باشد.

درپایان مجددا از طرف ملت شریف ایران اسلامی و جامعه علمی و دانشجویی ایران این حادثه تلخ را خدمت دولت و ملت غیور افغانستان و جامعه علمی این کشور و خانواده شهدای این حادثه تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای مجروحین این حادثه شفای عاجل مسالت داریم.


والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی
مجمع هسته‌های بین الملل شهید عباس عبدالهی بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی


رونوشت:
نماینده محترم، ولی فقیه در جمهوری اسلامی افغانستان
سفیر محترم جمهوری اسلامی افغانستان در ایران برادر ارجمند جناب آقای عبدالغفور لیوال
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار