کد خبر:۸۸۹۵۸۳
طی اطلاعیه‌ای؛

زمان برگزاری آزمون الکترونیکی تولیمو مشخص شد

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای زمان برگزاری آزمون الکترونیکی زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعیه‌ای را درباره تاریخ و نحوه برگزاری آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (Tolimo) دوره‌های ۱۵۳، ۱۵۴، ۱۵۵ و ۱۵۶ اعلام کرد.

براین اساس دوره ­های ۱۵۳ الی ۱۵۶ آزمون فوق به روش الکترونیکی، مطابق جدول ذیل منحصراً در شهر تهران برگزار خواهد شد. آن­دسته از افرادی که متقاضی شرکت در آزمون هستند، می‌­توانند در زمان مقرر که از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می­‌گردد، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
زمان برگزاری آزمون الکترونیکی تولیمو مشخص شد
زمان برگزاری آزمون الکترونیکی تولیمو مشخص شد
 
یادآوری ۱: متقاضیان لازم است منحصراً به مرکزی که در زمان ثبت‌نام آن را انتخاب نموده‌اند، مراجعه نمایند، و در سایر مراکز از آن‌ها آزمون به ­عمل نخواهد آمد.

یادآوری ۲: متقاضیان برای شرکت در جلسه آزمون می­بایست ساعت: ۷:۳۰ صبح روز آزمون، به مرکز برگزاری که در زمان ثبت­نام انتخاب نموده ­اند مراجعه نمایند. شروع فرآیند آزمون در ساعت ۸:۰۰ صبح روز برگزاری خواهد بود و متقاضیان می­بایست نیم ساعت قبل از شروع فرآیند آزمون در محل حوزه امتحانی مربوطه حضور داشته باشند، عدم حضور به ­موقع تا فرآیند آزمون و تأخیر بیش از ۱۵ دقیقه منجر به لغو آزمون متقاضی خواهد شد.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در آزمون:
از آنجائیکه آزمون به ­صورت الکترونیکی و از طریق رایانه برگزار می­‌شود، برای متقاضیان کارت ورود به جلسه آزمون پیش ­بینی نشده­ است و نیازی به ارائه کارت شرکت در جلسه آزمون در این روش نیست. متقاضیان می­بایست با یک یا دو کارت شناسایی معتبر شامل: (کارت ملی هوشمند، شناسنامه عکس­دار جدید، گذرنامه، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت (برای آقایان))، به حوزه امتحانی ذیربط مراجعه نمایند.

آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo)، شامل دو مرحله تستی و تشریحی است، که متقاضیان باید توسط رایانه (کامپیوتر)، پاسخ سؤالات تستی و همچنین متن مربوط به پاسخ سؤال تشریحی را، تایپ و ثبت نمایند.

بخش‌ها، تعداد سؤالات و مدت زمان پاسخگویی به آنها:
- بخش‌های تستی: شامل ۱۰۵ سؤال می‌باشد و متقاضیان باید جمعاً در مدت ۸۰ دقیقه به آن سؤالات پاسخ بدهند.
بخش اول: ساختار و بیان نوشتاری (Structure and Written Expression)
تعداد سؤالات ۳۵ سوال (۱۵ سؤال تکمیل جمله و ۲۰ سؤال شناسایی خطا)، مدت پاسخگویی ۲۲ دقیقه
 
بخش دوم: درک مطلب شفاهی – شنیداری (Listening Comprehension)
تعداد سؤالات ۳۵ سوال (قسمت A (۲۰ گفتگوی کوتاه): ۲۰ سؤال، قسمت B (۲ گفتگوی طولانی): ۸ سؤال، قسمت C (۳ سخنرانی): ۷ سؤال)، مدت پاسخگویی ۱۸ دقیقه.

سؤالات بخش شنیداری (درک مطلب شفاهی) به­ صورت مستقل برای هر داوطلب از طریق هدست پخش خواهد شد و متقاضیان باید با توجه به متن سؤال که از هدست پخش می‌شود، نسبت به انتخاب یکی از چهار گزینه‌ای که در رابطه با سؤال مربوط به این بخش (درک مطلب شفاهی) است، اقدام نمایند. متقاضیان باید توجه داشته باشند متن سؤالات شنیداری فقط یک‌بار پخش می‌شود و قابل تکرار نیست، لذا لازم است تمام حواس و دقت خود را برای شنیدن صوت منتشره به کار ببندند، تا ضرری متوجه آنان نشود.

بخش سوم: خواندن و درک مطلب (Reading Comprehension)
تعداد سؤالات ۳۵ سوال، مدت پاسخگویی ۴۰ دقیقه

- بخش تشریحی: نوشتاری (Writing)
شامل یک سؤال است که متقاضیان باید در مدت ۳۰ دقیقه از طریق رایانه (کامپیوتر) به سؤال مربوط پاسخ دهند. متقاضیان در این قسمت می‌بایست از مهارت تایپ جملات، با کیبورد برخوردار باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار