تعلل ستاد ملی کرونا به سیر صعودی کووید ۱۹ دامن می‌زند / عدم هماهنگی دستگاه‌ها در تصمیمات
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۰۶۳
شکیبا در گفتگو با دانشجو:

تعلل ستاد ملی کرونا به سیر صعودی کووید ۱۹ دامن می‌زند / عدم هماهنگی دستگاه‌ها در تصمیمات

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پزشکی تهران با اشاره به روند صعودی شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: تعلل ستاد ملی مقابله با کرونا در تصمیم گیری‌ها به سیر صعودی کووید ۱۹ دامن می‌زند.

تعلل ستاد ملی کرونا به سیر صعودی کووید ۱۹ دامن می‌زند / عدم هماهنگی دستگاه‌ها در تصمیمات

شکیبا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به روند صعودی شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: تدابیر دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا باید تمام مردم را مجبور به رعایت اصول بهداشتی کند؛ چرا که صرف اتکا به تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا و غفلت از مدیریت این بیماری در همه ابعاد اعم از قطع زنجیره، رعایت فاصله گذاری، راه‌های فرار از مشکلات اقتصادی ناشی از این بیماری تصمیمات ستاد را بی اثر می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه تمام دستگاه ها، نهاد‌ها و وزارتخانه‌ها باید باتوجه به حیطه کاری و تخصص اصلی خود و با توجه به شرایط کرونایی کشور ستاد‌هایی را برای ارائه راهکار‌های خاص مثل ارائه راهکار‌های تامین معیشت مردم ارائه دهند تا ستاد ملی مقابله با کرونا برای اتخاذ تصمیمات لازم دغدغه چنین مسائلی را نداشته باشد، افزود: سیر پیشرفت شیوع ویروس کرونا صعودی است و تعلل در تصمیم گیری‌ها باعث افزایش همه گیری خواهد شد با این وجود تصمیمات اخیر دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا نشان دهنده عدم یکپارچگی همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در جهت کاهش شیوع این ویروس است؛ مثلا برای تعطیلی دو هفته‌ای که تمام کارشناسان آن را لازم و درست می‌دانند تعلل وجود دارد؛ البته شاید دلایلی وجود دارد که ما از آن مطلع نیستیم.


شکیبا تصریح کرد: بالا رفتن سرعت تشخیص در افزایش امار مبتلایان موثر بوده، اما در کنار این عامل تصمیمات نادرست دولت و یا عدم اقدام به موقع نهاد‌های مرتبط در گسترش این بیماری موثر بوده و خسارت‌های جبران ناپذیری را به هزاران خانواده ایرانی وارد کرده است. یقینا آنچه که در این شرایط میتواند کمک کننده باشد استفاده از ظرفیت همه ارگان‌ها و نهاد‌های کشور در جهت رفع این بیماری به عنوان مشکل اساسی کشور است.
پربازدیدترین آخرین اخبار