آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۵۹۲

توزیع واکسن کرونا در ۴ ایالت آمریکا آغاز شد/ ضرورت نگهداری واکسن در دمای منفی ۷۰

شرکت فایزر اعلام کرد که طرح آزمایشی توزیع واکسن کرونا در ۴ ایالت آمریکا را آغاز کرده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، شرکت داروسازی فایزر آمریکا که هفته پیش مدعی شد، موفق شده یک واکسن برای ویروس کرونا با ۹۰ درصد اثرگذاری تولید کند، اعلام کرد که توزیع این واکسن را به صورت آزمایشی در ۴ ایالت آمریکا آغاز کرده است.

از این جهت این مرحله از توزیع واکسن کرونا آزمایشی است؛ چراکه شرکت سازنده به دنبال بررسی موانع و چالش‌های پیش روی توزیع این واکسن است، چراکه برای نگهداری و توزیع آن نیاز به محفظه بسیار سرد است.

واکسن تولید شده توسط شرکت فایزر آمریکا با همکاری بایونتک آلمان بر اساس شرکت تا ۹۰ درصد می‌تواند از ابتلای افراد به کرونا جلوگیری کند، اما باید در محفظه‌های با دمای منفی ۷۰ درجه سلسیوس جابجا شده و نگهداری شوند.

این دما بسیار کمتر از دمای استاندارد ۲ تا ۸ درجه سلسیون برای نگهداری دیگر واکسن‌هاست. شرکت فایزر شب گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ما امیدواریم که نتایج این طرح آزمایشی عرضه واکسن بتواند به ایجاد مدلی برای توزیع این واکسن در سراسر آمریکا و دیگر نقاط جهان منجر شود.

ایالت‌های رودآیلند، تگزاس، نیومکزیکو و تنسی به عنوان نخستین ایالت‌هایی انتخاب شده‌اند که قرار است واکسن کرونای فایزر در آن‌ها توزیع شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار