آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۱۸۵
مجمع نمایندگان استان هرمزگان:

خواهان محاکمه متخلفان و خاطیان حادثه تخریب خانه زن سرپرست خانوار بندرعباسی هستیم

مجمع نمایندگان استان هرمزگان در بیانیه‌ای پیرامون تخریب خانه زن سرپرست خانوار بندرعباسی نوشتند: به اقدام غیرانسانی شهرداری بندرعباس به طور جد ورود خواهیم کرد و خواهان محاکمه متخلفان و خاطیان و دلجویی از خانواده آسیب‌دیده هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان هرمزگان در بیانیه‌ای پیرامون تخریب خانه زن سرپرست خانوار بندرعباسی نوشتند: به عنوان نمایندگان مردم شریف هرمزگان در مجلس شورای اسلامی به اقدام شهرداری بندرعباس به طور جد ورود خواهیم کرد و ضمن محکومیت شدید اقدام غیر انسانی فوق، خواهان محاکمه متخلفان و خاطیان این حادثه و دلجویی از خانواده آسیب دیده هستیم.

در این بیانیه آمده است:
تخریب چهاردیواری یک زن سرپرست خانوار در مقابل ناله‌های جانسوز فرزندانش توسط مأمورین شهرداری اقدامی غیرانسانی و وهن جامعه اسلامی بوده که وجدان جمعی را به شدت آزرده کرده است.

این اقدام نابخردانه با توجیه رفع تصرف از اراضی و اِعمال قانون به هیچ عنوان قابل توجیه نیست چرا که اجرای قانون هرگز به معنای پایمال نمودن حقوق شهروندی و انسانی افراد نیست.

ما به عنوان نمایندگان مردم شریف هرمزگان در مجلس شورای اسلامی به اقدام شهرداری بندرعباس به طور جد ورود خواهیم کرد و ضمن محکومیت شدید اقدام غیر انسانی فوق، خواهان محاکمه متخلفان و خاطیان این حادثه و دلجویی از خانواده آسیب دیده هستیم.

در همین راستا و جهت حل دائمی اینگونه رفتار‌های غیر انسانی، در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد اصلاح و افزودن موادی به قانون شهرداری‌ها را ارائه خواهیم کرد که مطابق آن اختیار اقدامات قهری رأساً از شهرداری‌ها سلب شود و یا این نهاد جهت انجام این مهم، ملزم به تربیت و آموزش جدی مأموران خود شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار