کد خبر:۸۹۴۵۳۰

خودکشی در ژاپن بیش از کرونا جان می‌گیرد!

طبق گزارش اخیر مقامات ژاپن، میزان خودکشی تنها در یک ماه در این کشور، بیش از تعداد قربانیان ویروس کرونا در سال جاری بوده است! در ماه گذشته ۲ هزار و ۲۱۵ نفر در ژاپن خودکشی کرده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آمار‌های دولت ژاپن نشان می‌دهد که فقط در ماه گذشته ۲ هزار و ۲۱۵ نفر در ژاپن خودکشی کرده‌اند که این آمار از تعداد قربانیان ویروس کرونا در این کشور بیشتر است!

پایگاه خبری "cnn" در این‌باره نوشت، طبق آمار رسمی سازمان پلیس ملی ژاپن، ۲۲۱۵ نفر در ماه اکتبر در این کشور خودکشی کرده‌اند؛ این درحالی است که آمار قربانیان ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ در این کشور ۲۰۸۷ نفر بوده است!

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، کشور ژاپن مدتهاست که با یکی از بالاترین میزان خودکشی در جهان دست و پنجه نرم می‌کند؛ در سال ۲۰۱۶ نرخ مرگ و میر ناشی از خودکشی در ژاپن ۱۸.۵ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود که پس از کره جنوبی در منطقه اقیانوس آرام غربی، تقریباً دو برابر میانگین جهانی سالانه ۱۰.۶ در ۱۰۰، ۰۰۰ نفر است.

طبق گفته وزارت بهداشت ژاپن طی ۱۰ سال منتهی به سال ۲۰۱۹، تعداد خودکشی‌ها در ژاپن در حال کاهش بوده است؛ در سال گذشته میزان خودکشی به حدود ۲۰ هزار مورد کاهش یافته است، اما این رقم در سال ۲۰۲۰ و همزمان با همه‌گیری ویروس کرونا افزایش پیدا کرده است.

در حالی که دلایل نرخ بالای خودکشی در ژاپن پیچیده است، اما طبق گزارش وزارت بهداشت این کشور ساعت طولانی کار، انزوای اجتماعی و فشار‌های روانی از جمله دلایل اصلی خودکشی در کشور ژاپن قلمداد می‌شوند.

به نظر می‌رسد افزایش میزان خودکشی‌ها به طور نامتناسبی در میان زنان ژاپنی رخ داده است؛ در ماه اکتبر میزان خودشکی زنان در این کشور نسبت به سال ۲۰۱۹، ۸۳ درصد افزایش پیدا کرده است! این درحالی است که نرخ خودکشی در میان مردان ژاپنی نسبت به سال قبل، ۲۲ درصد بوده است.

چندین دلیل بالقوه برای این امر وجود دارد، اما یکی از آن‌ها این است که زنان درصد بیشتری از کارگران نیمه وقت هتل‌ها، خدمات غذایی و صنایع خرده‌فروشی را تشکیل می‌دهند و این فعالیت‌ها در زمان همه‌گیری ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده‌اند!

گزارش‌های جهانی همگی این آسیب را برجسته کرده‌اند؛ در یک مطالعه جهانی بر روی بیش از ۱۰ هزار نفر که توسط سازمان کمک‌های غیرانتفاعی بین‌المللی "CARE" انجام شده است، ۲۷ درصد از زنان افزایش چالش‌های مربوط به سلامت روان را در طی همه گیری تجربه کرده‌اند، در حالی که ۱۰ درصد از مردان دچار این معضل شده‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار