عملكرد ضعيف دولت و مجلس به ضرر جريان اصولگرايي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۵۲۹
دبير كل حزب موتلفه اسلامي:

عملكرد ضعيف دولت و مجلس به ضرر جريان اصولگرايي است

دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه سرنوشت اصولگرايان به هم گره خورده است گفت: عملكرد ضعيف دولت و مجلس به ضرر جريان اصولگرايي است.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، محمد نبي حبيبي، دبير كل حزب موتلفه اسلامي در جمع اصولگرايان استان زنجان با بيان اينكه سرنوشت اصولگرايان به هم گره خورده است، اظهار داشت: اگر مجموعه اصولگرايان به وحدت اعتقاد نداشته باشند و بخواهند مستقل عمل كنند، ضربه خواهند خورد.

وي با اشاره به انتخابات مجلس هشتم و تشكيل جبهه متحد اصولگرايان بيان داشت: در انتخابات مجلس هشتم خوشبختانه اصولگرايان به وحدت رسيدند و موتلفه اسلامي نيز همانند ديگران تلاش خود را براي وحدت انجام داد که در مجموع بيش از 220 اصولگرا وارد مجلس شدند.

حبيبي در خصوص انتخابات دهمين دوره‌ رياست جمهوري تصريح كرد:‌ در دوره نهم رياست‌جمهوري، احمدي‌نژاد مشورتي درباره‌ نيروهاي اجرايي از ما نگرفت، اما در اواخر دوره‌ رياست‌جمهوري ايشان ما با نگاهي به شرايط سياسي كشور و بررسي نامزدها به اين نتيجه رسيديم كه مصلحت اصولگرايان ايجاب مي‌كند كه از وي حمايت كنيم.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي افزود:‌ مخالفين نظام جمهوري اسلامي به بهانه انتخابات به دنبال براندازي بودند.

وي با تاكيد بر اين كه پله پله بايد در ميدان رقابت در مقابل رقيبان حركت كرد، اظهار داشت: ما در دعوت اصولگرايان به اتحاد صادق هستيم و هيچ نيتي غير از منافع نظام و انقلاب به ذهنمان خطور نمي‌كند.

حبيبي ادامه داد: ما همواره بر اتحاد ميان نيروهاي متدين از اين سرمايه استفاده‌ كرده‌ايم.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: شرايط اصولگرايان در حال حاضر نيز مانند گذشته است، يعني اگر فرد يا تشكلي خيال كند بدون ديگر اصولگرايان به ميدان رقابت وارد شده و پيروز مي‌شود، خيالي باطل است كه بايد با اين تفكر مقابله كنيم.

وي افزود: فتنه ريشه كن نشده است و اگر مراقبت نكنيم و به تفرقه دامن بزنيم، به ضرر اصولگرايان است و نتيجه خوبي نخواهيم گرفت.

حبيبي با بيان اين‌كه اگر دولت و مجلس ضعيف عمل كنند، به ضرر اصولگرايان است، تاكيد كرد: ‌بناي ما پشتيباني صادقانه و اصولي از دولت اصولگراي دهم است: زيرا معتقديم اگر دولت شكست بخورد خدشه به اصولگرايان وارد مي‌شود.

دبير‌كل حزب موتلفه اسلامي ادامه داد: ‌بايد دولت را در حل مشكلات مردم ياري كرد، اما متاسفانه برخي از اطرافيان رئيس جمهور انتقادات را تحمل نمي كنند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اين‌كه نظرات مقام معظم رهبري همواره فصل‌الخطاب است، گفت: ‌همه بايد سعي كنيم محوريت ولايت فقيه روز به روز تقويت شود.

حبيبي تلاش براي وحدت اصولگرايان را از ضروريات برشمرد و اظهار داشت: طرد، لعن و منحصر كردن اصولگرايان در هر تشكل اصولگرايي سم مهلكي است و هيچ‌كس حق انحصار طلبي اصولگرايي را ندارد؛ زيرا منجر به تزلزل مي‌شود.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي افزود: اصولگرايي تنها ميان تشكل‌هاي مشهور نيست، بلكه ميليون‌ها نفر در ايران اسلامي اصولگرا هستند و شايد به تحزب اعتقادي نداشته باشند، بايد كفه مردمي بودن انقلاب اسلامي با قوت و قدرت ادامه پيدا كند.

وي در خصوص محورهاي حفظ كيان انقلاب و تهديدات پس از انتخابات نيز تصريح كرد: فرهنگ شدن فصل‌الخطاب بودن رهبري، ضرورت انسجام ميان اصولگرايان و خنثي كردن فتنه گران با عقل و منطق سه محور براي حفظ كيان انقلاب اسلامي و مقابله با تهديدات است.

حبيبي همچنين با اشاره به موضوع جنگ نرم دشمن اظهار داشت: در جنگ نرم دشمن به دنبال يارگيري و سربازگيري از ياران انقلاب است كه مقابله با اين حربه دشمن نياز به كار ظريف فرهنگي و سياسي دارد.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي افزود: بايستي بررسي شود كه چه عواملي از ابتداي انقلاب تا به امروز منجر به بروز فتنه سال گذشته شد و چه عواملي محورهاي فتنه است و با برنامه‌ريزي به مقابله پرداخت.

وي افزود: حزب موتلفه اسلامي همواره در دوران‌هاي قبل و پس از انقلاب بر اساس وظايفي كه احساس كرده، وارد ميدان شده است و در حال حاضر معتقديم محور اتحاد ولايت فقيه بوده، تبعيت از ولي فقيه واجب شرعي است و اگر كسي از ولي فقيه اطاعت نكند، كار خلاف شرع انجام داده است.

حبيبي در پايان گفت: هدف ما پس از انتخابات سال گذشته كاهش زبانه‌هاي آتش فتنه بوده است اين در حالي است كه كار سياسي در بحران‌ها پيچيده‌تر مي‌شود. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار