آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۰۶۸
از سوی رصدخانه مهاجرت ایران؛

وضعیت مهاجرتی و جابجایی‌های بین‌المللی دانشجویان مشخص می‌شود / حمایت از پژوهش‌های مهاجرتی

دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در حوزه مهاجرت‌های بین‌المللی پایان‌نامه یا رساله دارند می‌توانند با حمایت رصدخانه مهاجرت ایران، کار پژوهشی خود را کامل کنند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در حوزه مهاجرت‌های بین‌المللی پایان‌نامه یا رساله دارند می‌توانند با حمایت رصدخانه مهاجرت ایران، کار پژوهشی خود را کامل کنند. رصدخانه مهاجرت ایران وابسته به پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف با اعلام فراخوان این طرح و حمایت از پایان نامه و رساله‌های تحصیلات تکمیلی، قصد دارد ضمن توسعه پژوهش‌ها و مطالعات در این حوزه تصویری روشن از وضعیت مهاجرتی و جابه‌جایی‌های بین‌المللی دانشجویی ارائه دهد.

موضوعاتی مانند مهاجرت‌های بین‌المللی در حوزه جابجایی تحصیلی دانشجویان، مهاجرت‌های کاری و اقتصادی، مهاجرت‌های اجباری و پناهجوئی و همچنین مهاجرت‌های محیط زیستی و اقلیمی حمایت مالی و پژوهشی از سرفصل‌های حمایتی این فراخوان است.

بر اساس طرح حمایتی از پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ضمن برخورداری از خدمات مشاوره پژوهشی و دسترسی به آمار‌های مهاجرتی، تا سقف ۴ میلیون تومان حمایت دریافت می‌کنند. مهلت اعلام درخواست برای برخورداری از این حمایت تا آذرماه امسال است.

همچنین دانشجویان و پژوهشگران مقطع دکتری، ضمن برخورداری از حمایت‌های مشاوره‌ای و آماری از حدأکثر ۸۰ میلیون ریال حمایت مالی برخوردار می‌شوند. براساس شرایط و میزان توانمندی‌ها برگزیدگان همچنین از امکان مشارکت برای منتشر کردن مقاله‌های بین‌المللی و استخراج گزارش‌های تحقیقاتی بهره می‌برند.

علاقمندان می‌بایست طرح تحقیقاتی را به همراه توصیه نامه از استاد راهنما و یا مشاور به همراه سوابق کاری و تحصیلی را به رصدخانه مهاجرت ایران ارسال کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار