آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۵۶۹

مکرون: باید از حاکمیت کشور‌های اتحادیه اروپا دفاع کرد

رئیس جمهور فرانسه در اجلاس اتحادیه اروپا در بروکسل، اعضای این اتحادیه را به دفاع از حاکمیت خود در برابر ترکیه فراخواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رؤسای جمهور فرانسه و ترکیه در ماه‌های اخیر به دلیل انتشار کاریکاتور اهانت آمیز به ساحت پیامبر اسلام (ص) از سوی نشریه هتاک شارلی ابدو، دائما یکدیگر را مورد انتقاد قرار می‌دهند.

و حالا در همین راستا، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، هنگام ورود به اجلاس اتحادیه اروپا در بروکسل، سایر کشور‌های اتحادیه اروپا را به دفاع از حاکمیت خود در برابر اقدامات ترکیه فراخواند.

پیش از این هم رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، اظهاراتی را علیه همتای فرانسوی خود بیان کرده بود.

او گفت: مکرون مشکل فرانسه است. فرانسه در دوره بسیار بد و خطرناکی قرار دارد. امیدوارم فرانسه هرچه زودتر از شر مکرون رها شود.»

رئیس جمهور فرانسه اخیرا جنجالی بین المللی را به دلیل اظهارات اسلام ستیزانه خود به بار آورد که با واکنش گسترده از سوی کشور‌های مسلمان همراه شد.

مکرون با توجه به تصمیم آنکارا برای از سرگیری بررسی‌های زمین شناسی از آب‌های فراساحلی قبرس در جستجوی میادین نفتی مناسب برای حفاری، در ۲۰ آگوست ۲۰۲۰ تماس مشابهی با اعضای بلوک غرب برقرار کرد.

رئیس جمهور فرانسه گفت اتحادیه اروپا حملات علیه حاکمیت کشور‌های عضو را تحمل نخواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
اول تا اخر اردوغان نوکر صهیونیستها و سران ناتو است تمام سیاستهایش درجهت منافع غرب بوده است شعارهای اسلامی اش دروغی بیش نیست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار