به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در مجموع ۳۰۰ اثر در قالبهای «کتاب»، «رساله و پایاننامه»، «مقاله»، «اقدامپژوهی» و «پژوهش اعضا» در بخشهای نظری و کاربردی، به دبیرخانه مرکزی این ویژهبرنامه ارسال شد.
بر همین اساس، با توجه به فراگیری ویروس کرونا و لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی، برگزیدگان هفته پژوهش روز ۲۵ آذر ۱۳۹۹ به صورت مجازی معرفی و جوایز آنها بهزودی ارسال خواهد شد.
برگزاری پنج نشست تخصصی و برپایی دورههای آموزشی تخصصی ویژه کارشناسان آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری در حوزههای «آینده پژوهی» و «راهکارها و چالشهای بهبود اثربخشی آموزشی» از جمله برنامههای هفته پژوهش کانون است.
همچنین برپایی نمایشگاه مجازی در پایگاه کانون مجازی به نشانی «پژوهش/kpf.ir» و برگزاری وبینار آموزشی زنده (Live) ویژه علاقهمندان و پژوهشگران از دیگر برنامههای این هفته به شمار میرود.
دوازدهمین ویژهبرنامه هفته پژوهش با شعار «از مسالهشناسی تا آینده پژوهی (آینده ساختنی است)» پیرو ارسال فراخوان و شیوهنامه در مهر ۱۳۹۹ آغاز شد که مورد استقبال پژوهشگران در کانون و علاقهمندان آزاد نیز قرار گرفت.
این رویداد با هدف توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش، بهبود کمی و کیفی فعالیتهای کانون، روزآمدسازی فعالیتها و اقدامات از طریق پژوهشهای کاربردی، کمک به ارتقای فعالیتهای پژوهشی و ایجاد زمینه مناسب برای اشاعه و کاربست پژوهشهای بنیادی برگزار میشود.
یادآوری میشود ویژهبرنامه هفته پژوهش از سوی ادارهکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای کارشناسان، مربیان و پژوهشگران آزاد برگزار میشود